Δηλώσεις Τσάβι Πασκουάλ και Τζέιμς Φελντέιν μετά το παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας


Τζέιμς Φελντέιν: Ξεκινήσαμε το πρώτο δεκάλεπτο δυνατοί και σοβαροί, γιατί ξέραμε ότι είναι επιθετικοί και τους είδαμε ότι ήταν πολλοί καλοί στο προηγούμενο αγώνα εντός με τον Ολυμπιακό. Πιέσαμε αρκετά στο σύνολο του αγώνα, ήμασταν αρκετά επιθετικοί και προσπαθούσαμε να ήμαστε όσο καλύτεροι γίνεται.

Πως είδε την Δόξα Λευκάδας: Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει αρκετούς Αμερικανούς παίχτες που μπορούν να παίξουν παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός, αλλά σήμερα Δεν τα κατάφεραν.

Τσάβι Πασκουάλ: Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί ήταν σοβαρό παιχνίδι, σοβαρή ομάδα. Παίξαμε αμυντικά, αλλά θέλουμε σίγουρα να καλυτερέψουμε την επίθεσή μας. Είμαστε επίσης χαρούμενοι, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχομαι ότι καλύτερο για την τοπική ομάδα.

Πως βλέπει τη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό και το επίπεδο της ομάδας: Χρειάζεστε αρκετή δουλειά και αρκετή ηρεμία, αλλά μπορούμε να καλυτερέψουμε την ομάδα κάθε μέρα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι είναι καλύτερο. Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στο 16 με 17% της απόδοσης από ότι μπορούμε να κάνουμε, αλλά όπως και να έχει πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.