Χρήστος Τριλίβας στο Lefkadatoday:”Ο κόσμος της Λευκάδας να μην παραπλανείται από ανακοινώσεις μέχρι ακούσει την δική μου άποψη.”


Σε επικοινωνία του Lefkadatoday με τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Χρήστο Τριλίβα, με αφορμή την αποπομπή του από την παράταξη του Κωνσταντίνου Δρακονταειδή και την ανακοίνωση που ισχυρίζεται ότι ψήφισε την παράταξη του Θοδωρή Σολδάτου,  απάντησε ότι η κοινωνία της Λευκάδας δεν θα πρέπει να παραπλανείται από τέτοιες ανακοινώσεις μέχρι να ακουστεί και η δική του άποψη.

Όπως μας διαβεβαίωσε ο ίδιος προσωπικά δεν ψήφισε την παράταξη του κ. Σολδάτου, αλλά στήριξε την επιλογή της Αγγελικής Γιαννακοπούλου.

Επίσης ανέφερε ό,τι προσπάθεια και αν γίνει κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το έργο που έχει κάνει για τον Καστό κάτι που προεκλογικά έχει αναγνωρίσει και ο Δήμαρχος Λευκάδας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26351 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Γιατί απαγορεύεται η γκέλα και καραμπόλα στην πολιτική??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.