Χαρδαλιάς: «Την Παρασκευή χάλασαν ξαφνικά όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας»


Κρούσματα… ανεύθυνης εφευρετικότητας των Ελλήνων προκειμένου να σπάσουν την καραντίνα κατήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς επαναλαμβάνοντας την έκκλησή του για αυστηρή τήρηση των μέτρων αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού.

«Την Παρασκευή έσπασαν τα τηλέφωνα, ξαφνικά χάλασαν όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αναφερόμενος στους τρόπους που μηχανεύτηκαν ορισμένοι για να σπάσουν την καραντίνα.

Κατά τα άλλα, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια,  διευκρινίζοντας πως η απόφαση αφορά στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά και μόνο σε αυτά.

Επίσης, επανέλαβε ότι παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, κάτι που είχε γνωστοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα με την υπογραφή σχετικής ΚΥΑ.

Αποφασίστηκε επίσης, όπως είπε, να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προκλητικούς λόγους.

Επισήμανε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και πως συνεχίζουμε την προσπάθεια με επιμονή και συνέπεια.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

 1. Η Ελλάδα καλά είναι να προετοιμάζεται, ή παραμονή στο Ευρωμόρφωμα ή αντιμετώπιση της πανδημίας. says:

  Μόνο στην βάση αναγκαίας να αναδυθεί κοινωνικής διακρατικής ανθρώπινής δικαιοσύνης μεταξύ των κρατών, και όχι στην βάση της οικονομικής Ευρωπαϊκής ενότητας που υπονοοεί η Ευρωπαική Ένωση , θα αντιμετωπιστεί η πανδημία του κοροναιού.
  Η Ελλάδα θα πρέπει από τώρα να προγραμματίζει και με πολιτική απόφαση να μεθοδεύει την έξοδό της απ το επικίνδυνο ακόμα και για την υγεία του πληθυσμού Ευρωπαικό μόρφωμα.
  Μέσα στην Ευρωπαική ένωση , αντιμετώπιση της πανδημίας δεν υπάρχει. Και ιδιαίτερα για την Ελλάδα που από το 2010 βρίσκεται σε δεινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση.
  Είναι σίγουρο ότι για διάφορες χώρες του Ευρωπαικού μορφώματος, σε κάποια εποχή θα παρουσιάζονται μεθοδευμένες Ευρωενωσιακά ελλείψεις υγιειονομικού υλικού υπό το άλλοθι της Ευρωενωσιακής ελείψεως. Απλά ο Γερμανικός άξονας και οι δορυφόροι, θα ελέγχουν την διακίνηση.

 2. H Οικονομική γραφειοκρατία των Βρυξελών που ελέγχεται από την Budesbank και τους Γερμανικούς δορυφόρους κράτη , υπάρχουν πηροφορίες ότι παραπέμπει στον οργανισμό δανεισμού ESM όποια χώρα θέλει να αντλήσει κονδύλια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με μόνο στόχο να υπαχθεί η χώρα αυτή σε δανειακά μνημόνια.
  Ακόμη ότι και κάθε χώρα που έχει καταβολές έναντι δανείων απ τον ΕSM και δεν μπορεί να τις καταβάλει λόγω δαπανών αντιμετώπισης της πανδημίας, η οικονομική ( Γερμανική γραφειοκρατία των Βρυξελών με τους δορυφόρους της χώρες) θα αποφασίσει να δανειστεί η χώρα απ τον ΕSM για να καταβάλει τα τοκοχρεωλύσια , για να υπαχθεί σε μνημόνιο. Με στόχο – και αυτό είναι καλά πληροφορημένη εκτίμηση- να καθηλωθεί η χώρα και ουσιαστικά να μην μπορεί να αντιμετωπίσει την πανδημία. Ταυτόχρονα οι ίδιες οι πληροφορίες μιλούν για περίεργες διοικητικές γραφειοκρατικές εισηγήσεις σχετικά με την διακίνηση του υγιειονομικού υλικού και περιορισμούς και ποσοστώσεις μεταξύ χωρών μέσα στην Ευρωπαική ένωση αλλά και από άλλες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης.

 3. Η Ιταλία πρώτα , η Ελλάδα, η Ισπανία πρέπει να κόψουν χρήμα Ευρώ στα νομισματοκοπία τους που τεχνικά μπορούν. Να αυξήσουν τον βαθμό τον βαθμό εγχρηματοποίησης των οικονομιιών τους , δεδομένου ότι η Γερμανία και οι χώρες δορυφόροι της απιλαμβάνουν την αυξημένη εγχρηματοποίηση πιυ εξασφαλίζουν τα τεχνικά δημιουργηθέντα ταμειακά πλεονάσματα της
  Γερμανικής ευρύτερα οικονομίας. Κδαι ταυτόχρονα οι παραπάνω χώρες να ελέγξουν τα εμπορικά ισοζυγιά των με τον Γερμανικό επιχειρηματικό παράγοντα.
  Η εμπορική εξωστρέφειαβαυτών των χωρών πρέπει να στραφεί εκτός της Ευρωπαικής Ένωσης με Ιαπωνία ΗΠΑ και στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των , έστω και αν προσωρινά υπάρξουν μικροπροβλήματα στο τεχνικό παραγωγικό δυναμικό των χωρών αυτών.
  Ήδη η Γερμανία πιέζει την Ισπανία μέσω των θυγατρικών της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ισπανική χώρα. Οι χώρες του ευρέως Γερμανικού τόξου ( Πολωνία , Τσεχία, Σλοβακία, Ολλανδία , Σλοβενία, Κροατία ) κάτω απ την έμμεση Γερμανική οικονομική ενίσχυση αποτελούν στις Βρυξέλες ένα αντιδραστικό μπλόκ στην λήψη των αποφάσεων υπερ της Γερμανικής κάθε φορά πολιτικής και οικονομικής συγκρότησης. Στα εργασιακά θέματα στην Ελλάδα ο κύριος ρόλος διάλυσης της εργασίας ασκήθηκε από τον Γερμανικό ΟΤΕ-Cosmote που μάλιστα ο διευθύνων συμβουλός του από το 2010 ήταν ο επίσημος πληροφοριοδότης της Γερμανικής γραφειοκρατίας για την εργασική δομή της Ελλάδος στην προσπάθεια της θεσμοθέτησης και θεσμοθέτηση το 2012 των ατομικών συμβάσεων εργασίας.
  Οι υπάλληλοι της γραφειοκρατίας των Βρυξελών βρίσκονται κάθε μέρα με περίεργες αποφάσεις για την θεσμοθέτηση κανονισμών που στοχεύουν στην αποδιοργάνωση των βιομηχανικών δομών των χωρών του ευρωπαικού Νότου και ιδιαίτερα των καταναλωτικών προιόντων της Ιταλίας και των διατροφικών προιόντων της Ελλάδος η οποία διατηρεί ικανή βιομηχανία τροφίμων.Με την πολιτική της οικονομικής ανασφάλειας που ενέσπηρε από το 2008 η Γερμανική πολιτική για τις οικονομίες και τις Τράπεζες Ελλάδος Ιταλίας Ισπανίας , όλα τα κεφάλαια κινήθηκαν πρός φύλαξη με αρνητικά επιτόκια στις Γερμανικές τράπεζες , εξ ού και τα μηδενικά ή αρνητικά επιτόκια καταθέσεων , με αποτέλεσμα την παγίδα ρευστότητος στις οικονομίες, άρα τα τεράστια επιτόκια δανεισμού, και την αποεπένδυση 14 χρόνων στις χώρες αυτές.
  Κσι από ειδικούς των τηλεπικοινωνιών εκφράζονται και εκφράστηκαν μονιμα φόβοι για την δυνατότητα του Ελληνικού κράτους να ελέγξει και να χρησιμοποιήσει τα δίκτυα επικοινωνιών και τηλεπικοινωνιών πλέον σε ελοχές κρίσιμες , εφ όσον αυτά ελέγχονται απ τον Γερμανικό παράγοντα Deutsche Telecom.
  Αν η Ελλάδα μαζί και οι σλλες χώρες μέσω της αρχής να κόψουν ευρώ ( σύμφωνο σταθερότητας δεν ισχύει πλέον ) και αμφισβητήσουν την Γερμανική και των δορυφόρων της στην Ευρώπη ανίερη οικονομική συμμαχία, οτε θα αρχίσει σε λίγο χρόνο να νομιμοποιείται το θέμα της καταβολής των Γερμανικών πολεμικών οφειλών πρός την Ελλάδα και πλέον θα είναι δύσκολο η Γερμανία να αποφύγει την καταβολή ή τον συμψηφισμόε τα Ελληνικά χρέη. Και ταυτόχρονα θα πρέπει η Ελλάδα να αρχίσει να ανοίξει το θέμα Siemens ,και τις δολιότητες δικαστικά να διερευνήσει μια και περίεργη χρόνια ασυλία των της Siemens στην Ελλάδα αποτελεί κύριο στοιχείο κοινωνικής Γερμανικής πρόκλησης στήν χώρα.
  Τα αποτελέσματα της τρεχούσης Πανδημίας για την Ελλάδα θάναι στο οικονομικό τοπίο οδυνηρά, για την Ιταλία και την Ισπανία είναι ήδη κοινωνικά και πληθυσμιακά τραγικά , και η προσπσθεια που κάνει η Ελλάδα κοινωνικά, και τύχης αγαθής, ευχή και καλό όλων είναι να επιτύχει. Που ο βαθμός επιτυχίας αυτός αποδυναμώνεται απ την συμμετοχή της Ελλάδος στην Ευρωπαική Ένωση, απ την οποία οι Ελληνικές προσπάθειες με Γερμανικό δάκτυλο και των δορυφόρων κρατών, τορπιλίζονται μόνιμα και καθημερινά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.