Χαράλαμπος Καλός: “Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Απολλωνίων -Χρηματοδότηση 230.000 ευρώ..”


Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Λευκάδαs
Αιτηθήκαμε από το βράδυ της Παρασκευής για την κήρυξη της δημοτικής ενότητας Απολλωνίων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Το αίτημα μας ικανοποιήθηκε ΑΜΕΣΑ. Επίσης μας γνωστοποιήθηκε η χρηματοδότηση με το ποσό των 230.000 ευρώ, από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο δρόμος για την άμεση αποκατάσταση των πληγέντων και των υποδομών άνοιξε…
Μαζί θα τα καταφέρουμε … και στα δύσκολα.
About Ομάδα Σύνταξης 27889 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

 1. Ρίξτε κάρβουνο … και άλλο κάρβουνο …
  Να μην ξεχασουν οι μηχανικοί και οι πολεοδόμοι που χρίσανε την περιοχή- και κλείσανε τις σούδες- να πούν καμμιά επιστημονική άποψη . Πώς και χαθήκανε οι επιστήμονες και δεν ωρύονται ???

 2. Είχανε στην περιοχή αυτή λαθραίες παροχές νερού και υπήρχαν και διπλά σπίτια υδροδοτούμενα από μία παροχή.
  Να υπολογιστεί το διαφυγόν ποσό συνολικά και να αφαιρεθεί απ τα δημόσια κονδύλια που θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών??
  Διότι αν δεν γίνει αυτό τότε πάλι τα κορό’ι’δα οι νόμιμοι πολίτες πληρώνουν και μεταφέρουν πόρους πρός τους παράσπονδους μάγκες.
  Η Δημοτική και περιφερειακή αρχή και το κράτος να μην το μπατάρουν δήθεν στην φιλανθρωπία για την βοήθεια δήθεν των αναξιοπαθούντων , γιατί όποιο κλέβανε νερό και δημοτικά τέλη μόνο αναξιοπαθούντες δεν είναι.
  Με την παραπάνω μείωση των κονδυλίων θα τεθεί φανερά το πρόβλημα της διακριτότητας διαβίωσης των πολιτών υπερ των τσαμπατζήδων , και προοδευτικά η εν λόγω κοινωνία θα αφυπνιστεί κάπως .
  Και η πρώτη πολιτική δύναμη που πρέπει να αφυπνιστεί είναι το κκε της ιδεολογικής και πολιτικής νομιμότητας, σπέναντι στο μέχρι τώρα ομολογουμένως παράσπονδο και σπάταλο Ελληνικό κράτος που επέτρεψε τις λαθραίες παροχές χρόνια.Και που αυτό το κράτος το διαχειρίστηκαν όλα τα άλλα κόμματα απ το 1974 και μετά, πλήν του κκε με εξαίρεση το διάστημα της συγκυβέρνησης Τζανετάκη με την Νέα Δημοκρατία που ήταν εμφατική συγκυβέρνηση για την πολιτική κάθαρση δήθεν και μόνο , ώς που τσακωθήκανε κκε εσωτερικού ( εαρ τότε) και κκε ( κκε εξωτερικού το 1974).
  Αλλά εδώ προκύπτει και το θέμα ,οτι: Εφ όσον το κκε ( τέως κκε εξωτερικού) κυβέρνησε την χώρα μονο και μόνο για την κάθαρση , μπορεί τώρα να σιωπά μπροστά στην ανάγκη κάθαρσης των λαθραίων παροχών νερού και λαθραίων δημοτικών τελών ?? Καλά όλα τα άλλα κόμματα έχουν κυβερνητικές συνολικές ευθύνες που επιτρέψανε ώς κυβερνήσεις αυτό το χάλι της υπεξαίρεσης νερού, το κκε με την διατυμπσνισμένη ανάγκη διαφάνειας και την συμβολή του για την κάθαρση και καθαρότητα αστικής διακυβέρνησης, μπορεί να μην πρωτοστατήσει στην κάθαρση των λαθραίων παροχών νερού για την αποκατάσταση της κοινωνικής τάξης??
  Θα δεχτεί το κκε ( τέως κκε εξωτερικού ) να σπαταληθούν τα χρήματα των φορολογουμένων υπερ των όσων υπέκλεπταν νερό και δημοτικά τέλη και για όσα χρόνια??
  Να ένα ιδεολογικό και πολιτικό και κοινωνικό και οικονομικό διακύβευμα με Μαρξιστικές ποσοτικές αναγκαιότητες .Μαρξιστικές γιατί απαιτείται ο σωστός υπολογισμός της κλαπείσης ποσότητας νερού και δημοτικών τελών που δεν καταβλήθησαν χρόνια ανά περιοχή τηα Λευκάδος και της Ελλάδος.
  Γιατί ο Σταναχοφισμός στην τέως ΕΣΣΔ απαιτούσε την ακριβή καταμέτρηση ώς ιδεολογικό και κοινωνικό κίνητρο της ημερήσιας παραγωγής κάρβουνου ανά άτομο ή της ημερήσιας άντλησης νερού απ την λίμνη Αράλη ( μέχρι που ξεράθηκε ουσιαστικά η λίμνη και δεν φαίνεται καλά καλά ούτε απ τον δορυφόρο) , και δεν είναι ιδεολογικό σταχανοφικό πρόταγμα για το κκε στην Ελλάδα ο υπολογισμός απ το κκε της ποσότητας κλεμένου νερού και διαφυγόντων δημοτικών τελών χρόνια ανά περιοχή. Αν αυτό δεν γίνει τότε το κκε είναι ύποπτο για οπορτουνιστική ιδεολογική απόκληση και απομάκρυνση απ τις γραμμές τους δρόμους και τα μονοπάτια του σοσιαλισμού. Και ουσιαστικά έτσι το κκε συμβάλει στην διαφθορά και σπατάλη του αστικού κράτους και των αστικών πολιτικών δυνάμεων ,αναδεχόμενο την υπεξαίρεση νερού και δημοτικών τελών και ενισχύει την κοινωνική διακριτότητα των πολιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.