Χάλκινο μετάλλιο για τη Ζακυνθινού στο Διασυλλογικό Συνθέτων Π/Κ


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια του Γυμναστικού Θάλεια Ζακυνθινού στο έπταθλο Κορασίδων, που της χάρισε και το χάλκινο μετάλλιο, κατά τη διάρκεια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Συνθέτων αγωνισμάτων Π/Κ Βορείου Ομίλου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη 26 και 27/04/2016.

Στο έπταθλο  συμμετείχαν 26 αθλήτριες από συλλόγους  των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλονίκης, Πέλλας-Κιλκίς, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Πιερίας-Ημαθίας και Ηπείρου-Κερκύρας.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Θάλεια βελτίωσε τα ρεκόρ της στα 100μ εμπόδια (15’’ 59), στα 200μ (27’’ 63) και στο ύψος (1,46μ), έφτασε πολύ κοντά στις επιδόσεις της στο μήκος (4,94μ) και στα 800μ (2’ 43’’ 92), όμως κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο δεν της επέτρεψαν να κάνει την υπέρβαση στη σφαίρα(10,93μ)  και στο ακόντιο (27,32μ) – που είναι και τα δυνατά της αγωνίσματα- ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Στο σύνολο συγκέντρωσε 4091 βαθμούς, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και τη διατηρεί στο τοπ-5 της Ελλάδας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την αθλήτρια είναι το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 10 και 11/05/2016, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αντιπροσωπεύσει τη Λευκάδα και μάλιστα με σοβαρές αξιώσεις.

;l;k ;l;lk;lkl;k ;lk;k jkhkh klkjlkj lk;l;lk lk;lkj lkjlkj lklkl

About Ομάδα Σύνταξης 28413 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.