Αντώνης Δουβίτσας στον Prisma 91,6: Επειδή η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να ελέγξει την ένταση των καταστημάτων αποφάσισε να τα κλείσει.


Το θέμα είναι η ένταση ή το ωράριο που απασχολεί περισσότερο την δημοτική αρχή, αναρωτήθηκε με παρέμβαση του   στον Prisma 91.6 ο πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Λευκάδας Αντώνης Δουβίτσας.

Επίσης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί  να δημιουργήσει  επιπρόσθετα προβλήματα και όχι να είναι  υπέρ της επιχειρηματικότητας.

Όπως είπε  επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε  την ηχορύπανση των καταστημάτων  κλείνουμε τα μαγαζιά.

Η εφαρμογή του ωραρίου ανήκει αποκλειστικά στην αστυνομία υπογράμμισε Αντώνης Δουβίτσας   με τον ίδιον να διαπιστώνει ότι εκτός από το πρόστιμο που πληρώνουν οι καταστηματάρχες από τις μηνύσεις που γίνονται καθ όλη τη διάρκεια της τουρκικής περιόδου,  πλέον είναι αντιμέτωποι και με το πρόστιμο το οποίο θα εισπράττει ο Δήμος καθώς έχει τη δυνατότητα να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιπλέον επιβάρυνση των καταστηματαρχών ν κάτι που τους δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη δεδομένη χρονική συγκυρία και κάτω από τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.

Τέλος ανέφερε ότι πρέπει κάποια στιγμή όλοι στα σοβαρά να αποφασίσουμε τι είδους τουρισμό θέλουμε στην Λευκάδα.

About Ομάδα Σύνταξης 28390 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.