Ανδρέας Κτενάς: Η Λευκάδα είναι μια ‘αρχόντισσα’ που εμπνέει σεβασμό. Δεν την εκφράζουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις.


Ανδρέας Κτενάς, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας: "Η Λευκάδα είναι μια ‘αρχόντισσα’ που εμπνέει σεβασμό. Δεν την εκφράζουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις". #ΠΙΝ #Λευκάδα #Τουρισμός #Φιλοξενία #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων
Ανδρέας Κτενάς, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας: “Η Λευκάδα είναι μια ‘αρχόντισσα’ που εμπνέει σεβασμό. Δεν την εκφράζουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις”. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Τουρισμός #Φιλοξενία #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Δελτίο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας: «Η Λευκάδα είναι μια ‘αρχόντισσα’ που εμπνέει σεβασμό. Δεν την εκφράζουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις»

Η Λευκάδα είναι ένας τουριστικός προορισμός, όπου η φυσική ομορφιά συναντά τη ξεχωριστή επτανησιακή ταυτότητα, και αναβαθμίζεται συνεχώς με τα έργα υποδομών και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

Είναι τόπος ανοικτός, φιλόξενος και έτσι θα παραμείνει.

 

Καταδικάζουμε τις απρέπειες που βλάπτουν τη Λευκάδα και τους Λευκαδίτες.

 

Για εμάς, η φιλοξενία, η εξυπηρέτηση, το χαμόγελο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας και χαρακτηρίζουν την κάθε μας συναλλαγή με τους επισκέπτες του νησιού μας, από όπου και αν προέρχονται αυτοί.

 

Η έλλειψη κουλτούρας φιλοξενίας και τουριστικής συνείδησης, η αγένεια και η προχειρότητα, από όπου και αν πηγάζουν, εκφράζουν αυτούς που τα λένε και τα διαδίδουν, και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους γνήσιους Λευκαδίτες, που ζουν, διαχρονικά, αρμονικά και με αλληλοσεβασμό με τους γείτονές τους.

 

Η Λευκάδα είναι ένας ασφαλής προορισμός και μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

Περιμένουμε να υποδεχθούμε θερμά, με την αυθεντική επτανησιακή φιλοξενία, οποιονδήποτε θέλει να ζήσει την εμπειρία «Λευκάδα».

 

Προσκαλούμε ιδιαίτερα τους γείτονές μας να ζήσουν φέτος την εμπειρία της Λευκάδας των διακοπών!

 

 

Ανδρέας Κτενάς

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

About Ομάδα Σύνταξης 28391 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

3 Comments

  1. Έχει γίνει γέλιο και πλάκατζίδικη υπόθεση ο όρος Λευκάδα με τα φραστικά τουρλουμπούκια και λογοδιάρροια τζιβιτζιλίκια που ακούγονται ώς δημοσιες εκφράσεις πσραγόντων.
    Να κυτάξουν να τα μαζέψουν αν έχει μείνει κάποιος σώφρων , και να βάλουν μυαλό , γιατί και οτι έπρεπε να ασχοληθεί ο ίδιος ο υπουρος και πρωθυπουργός με τα Λευκαδίτικα σκουπίδια , είναι θέμα viral.
    Ή απ την πολύ απρόσμενη ψευτονόμα σε χάλκινες πενταροδεκάρες ευρώ καβαλήσανε το καλάμι. Και βγήκαν έξω απ το καλάμι οι σφίγγες που ιχαν φωλιά και ψιλοενοχλούν τους ανθρώπους

  2. Όσες παπαριές κι αν πεις ο μισθός μένει ίδιος,θα περάσεις κι εσυ όπως πέρασαν και οι προηγούμενοι,άπραγοι καρεκλάτοι διάσημοι και φυσικά πιο πλούσιοι.Οταν αρνήθητε τον μισθό σας η τον κάνετε δωρεά για φτωχούς και άπορους τότε μπορεί να σας πάρουμε στα σοβαρά…κατάλαβες γκόμενε…κι άσε τι είναι η Λευκάδα,ξέρουμε πριν από σένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.