Ανανέωσε ο Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης στις Ελπίδες Λευκάδας


Ανανέωσε ο Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης στις Ελπίδες Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23194 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η εξοικονομητική εποχή φέρνει και ανασφάλειες και καταφυγή στην μεταφυσική της θεολογίας γενικά.
    Το αν είναι θεμιτό ή όχι παίζει.
    Με τις καταφυγές πάντως στην και μεταφυσική της κάθε πίστης και την αναβίβαση του λειτουργικού της, δεν θα λυθεί ούτε το ασφαλιστικό ούτε η ανεργία των νέων ούτε η οικονομική καχεξία της χώρας και των ανθρώπων.
    Με την ανακάλυψη δήθεν παλαιών μοναστηριακών διμών , τον λειτουργισμό σε γκρεμισμένα ξωκλήσια , τις συνθέσεις Αγίων λειτουργικά, και μια καταφυγή σε έναν μικρο νεοβυζαντινισμό ( που εκπροσωπείται ανεπαισθήτως από την στροφή στην Ανατολικλη αγιογραφία που έχει γεμίσει και τους Ναους στην Λευκάδα τα τελευταλια χρόνια) κοινωνική ευημερία δεν προκύπτει.
    Ευτυχώς που παλαιότερα ο Κων/νος Μητσοτάκης -και αυτό έχει αξία – ιχε προσδιορίσει δημόσια ότι : Για το ασφαλιστικό θαύματα κάνει ο Ιησούς Χριστός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.