Ανακοίνωση –κάλεσμα της Ν Ε ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για το Β΄ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών


Η Νομαρχιακή Επιτροπή  ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ευχαριστεί τα μέλη του κόμματος , όλες και όλους  εσάς  που δώσατε  την εκλογική  μάχη  με αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια μέσα από τα προοδευτικά   ψηφοδέλτια  που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση και στις Ευρωεκλογές.

Χαιρετίζει  επίσης  όλες και όλους που έδωσαν τη δικό τους αγώνα με τις δικές τους προτάσεις  στο πλαίσιο τις δημοκρατικού διαλόγου και της αντιπαράθεσης.

Η εφαρμογή της απλής αναλογικής διευκολύνει  τον πλουραλισμό απόψεων και προτάσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  ενώ καθιστά αναγκαία τη συνεργασία στη βάση προγραμματικών συγκλήσεων .

Καλούμε τα μέλη του κόμματος και όλους τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στο Δεύτερο γύρο  των αυτόδιοικητικών  εκλογών  και να στηρίξουν  τα ψηφοδέλτια που  ενισχύουν  τις προγραμματικές συγκλήσεις σε προοδευτική κατεύθυνση.

Να δώσουμε το μήνυμα ότι η παράταξη της προόδου , της δημοκρατίας της αλληλεγγύης , της κοινωνικής ευαισθησίας ,της ανιδιοτέλειας , η παράταξη των πολλών είναι παρούσα  και εξακολουθεί να κερδίζει συνειδήσεις.

30 /5 /2019

Ν Ε ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28542 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.