Αιχμηρό σχόλιο Κωνσταντίνου Δρακονταειδή για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης…


Με αφορμή την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκάδας, ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει με τηλεδιάσκεψη!!!
Σε τηλεφωνική επαφή που είχα μαζί του, με ενημέρωσε ότι όσο υπάρχει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων, οι συνεδιάσεις θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Επίσης ότι αυτή η απόφασή του, ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου.
Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει από τη μεριά της πολιτειας, απαγόρευση για να γίνονται οι συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών και αυτονοήτως με όλα τα απαιτούμενα μέτρα (μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ.).
Ώ Ελλάδα!!! Ώ Λευκάδα!!!
Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γεμάτα, η διασκέδαση καλά κρατεί, στις εκκλησίες συναθροίζονται κανονικά και τόσα άλλα γύρω μας, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Δήμαρχο η μια συνεδρίαση το μήνα, κεκλεισμένων των θυρών, τους ενόχλησε!!!

Θα το πω καθαρά, αν μπορούσαν να την καταργήσουν κι αυτή, με τις ευλογίες της κυβέρνησης φυσικά, θα το έκαναν ευχαρίστως!!!
Θέλουν “ψηφιακή – εικονική” Δημοκρατία!!!
Θέλουν “ψηφιακούς – εικονικούς” ανθρώπους!!!
Θέλουν “ψηφιακές – εικονικές” απόψεις!!!
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!!!
Είμαστε απέναντί τους!!!

About Ομάδα Σύνταξης 27463 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.