Αιχμηρή απάντηση Γαλιατσάτου σε Κτενά


Με αφορμή την ανακοίνωση του Ανδρέα Κτενά
O Αντι-περιφερειάρχης ΠΕ Λευκάδας της ΠΙΝ αντέδρασε με δήλωση του στην ανακοίνωση της ΑΝΑΣΑ που στηλίτευε την Αντι-δεοντολογική και βαθιά ανήθικη επιχείρηση “οικειοποίησης” από την υπουργό Πολιτισμού , την ΝΔ και τους ακόλουθους τους στην αυτοδιοίκηση έργων και δράσεων πού άλλοι (ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) σχεδίασαν και χρηματοδότησαν.
Αντέδρασε λοιπόν ο Αντι-περιφερειάρχης Λευκάδας ,και είναι απολύτως φυσιολογική η αντίδραση του , αφού προφανώς αναγνώρισε τον εαυτό του στα γραφόμενα της ανακοίνωσης της ΑΝΑΣΑ!
Ίσως μάλιστα να είναι και …πρωταθλητής στην “οικειοποίηση” της δουλειάς άλλων.
γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που επι ένα ολόκληρο χρόνο δεν έχει προσκομίσει στην ΠΕ Λευκάδας ούτε ένα (!) ευρώ νέας χρηματοδότησης και που ανακατεύει τα έργα ,τις δράσεις και τις χρηματοδοτήσεις της περιόδου ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ για να τα παρουσιάσει ως δράση της παράταξης του και της ΠΙΝ/Κράτσα;
Γιατί πως να χαρακτηρίσεις κάποιον που (μέχρι τώρα) εχει φωτογραφηθεί πάνω από είκοσι φορές , εχει γράψει τουλάχιστον τρία βίντεο και έχει δώσει δηλώσεις και συνεντεύξεις για ένα έργο όπως η “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΝΥΔΡΙΟΥ” που τέθηκε ως προτεραιότητα από την ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ το 2017 , χρηματοδοτήθηκε τον 12/2017 από το ΠΔΕ , δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε στις 6/6/2019 με υπογραφή του περιφερειάρχη ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ;
δηλ. σε ένα έργο που δεν έχει την παραμικρή συμβολή;
Ας σταματήσει λοιπόν ο αντι-περιφερειάρχης Λευκάδας τις καθημερινές φωτογραφήσεις (είναι για άλλο επάγγελμα) και ας προσπαθήσει να υλοποιήσει τα έργα και τις χρηματοδοτήσεις που έμειναν ως παρακαταθήκη από την προηγούμενη περίοδο.
Μήπως και φανεί κάπου χρήσιμος για την Λευκάδα.
About Ομάδα Σύνταξης 27530 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Ο Μάνφρεντ Ρόμελ ( 1928-2013) υιός του Έρβιν Ρόμελ , υπήρξε για 2 δεκαετίες δήμαρχος της Στουτγκάρδης.
  Η παραλαβή της δημοτικής αρχής απ τον Μ.Ρόμελ έγινε στο σημείο που είχε φτάσει ο αγωγός υπόνομος και αποχέτευση του παλιού μεσαιωνικού αστικού ιστού της πόλης , με δέσμευση και αυτοδέσμευση του Ρόμελ να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του που και αυτός ώς παρσδοση του Δήμου έδειχνε το έργο που έκανε. Το ίδιο επαναλαμβανόνταν κάθε δημοτική εκλογική περίοδο και σε άλλα αναγκαία έργα αστικά και περιαστικά πάρκα, τακτοποίηση πεζοδρομίβν και πεζοδρόμων, σχέσεις δημοτών μέσα στις πολυκατοικίες και σχέσεις πολιτών και δήμου, ασφάλεια πολιτών , φθηνότερη θέρμανση, και άλλα που καθοριζόνταν από την επεξεργασία των αιτημάτων λαιωτων ενδείξεων των πολιτών ( μεταξύ αυτών και η κρατική Mercedes Benz) γιατί και αυτή ήταν κτήμα των πολιτών αφού σε αυτήν εργαζόνταν στην ευρύτερη περιοχή 90000 άνθρωποι.Υπήρχε και με τους αθυποψηφίους μια συνεργασία στην επεξεργαστικότητα των αιτημάτων ώς προτεραιότητες. Ο ίδιος κινητοποίησε -μέχρι υποχρέωσε- την μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes να μετάσχει τα μέγιστα ώς χορηος στην βιομηχανική αντιμετώπιση του σκουπιδικού , και όταν χρειάστηκε κινητοποίησε μπήκε μπροστά στην σημασία της συμμετοχής της βιομηχανίας και της επιχειρηματικότητας στο εξοδολόγιο των κοινωφελειών του Δήμου. Ταυτόχρονα μπήκε και διαφανής φόρος στους πολίτες με ετήσιο απολογισμό για την υλοποίηση κοινωφελειών.
  Κσι αν ο ίδιος δεν επανεκλεγόνταν η θεσμική υλοποιητική των κοινωφελειών στον Δήμο θα συνεχιζόνταν.
  Γιατί οι πολίτες και οι επιχειρηματίες και η βιομηχανία είχαν φορολογηθεί.
  Ειδ άλλως η Δημοτική αρχή , όποια νάταν ώς πρόσωπα, θα γινόνταν έρμαιο -και δίκαια-των ιδιωτικοτήτων των πολιτών και οι πολίτες λλογω μη εκτέλεσης των κοινωφελών έργων θα είχαν μειωμένη ποιότητα ζωής.
  Στην Ελλάδα η αυτοδιοίκηση εκλαμβάνεται ώς διαγκωνισμός ιδιωτικοτήτων και όχι ώς συνέχεια θεσμικοτήτων.

 2. Μετά από μερικούς μήνες στην ευρύτερη αντιπολίτευση οι διοικούντες για πέντε (άγραφα)χρόνια επιτυθονται εναντίον των πρόσφατα εκλεγμένων διοικούντων στην περιφέρεια και στο δήμο Λευκάδας για απραγεια και εφυσηγασμο ως προς τα έργα που θα έπρεπε να κάνουν αυτά που για πέντε χρόνια δήθεν δεν πρόλαβαν να κάνουν αυτοι

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.