Αγιασμός στο Δημοτικό σχολείο Νυδριού


Την Τετάρτη, 11/9/2019 , τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο και έξι ιερείς. Στον αγιασμό παρεβρέθηκαν εκτός από τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών και ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Λιβιτσάνος, ο αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Γαζής , ο αντιδήμαρχος κ. Ευτύχιος Ζουριδάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Νικόλαος Γαζής και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί.

Η διευθύντρια ευχαρίστησε την νέα δημοτική αρχή, τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου για την στήριξή τους, τον Σύλλογο Περιγιαλίου «Τ’ Αηδονάκι» και γονείς, οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς καλύπτοντας ανάγκες του σχολείου.

 

Ακολουθεί μήνυμα του Βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά , ο οποίος δεν μπορούσε να παραβρεθεί λόγο υποχρεώσεων.

 

“ Αγαπητή κυρία Διευθύντρια ,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση που μου απευθύνατε, προκειμένου να παραστώ στην τελετή που πραγματοποιεί το σχολείο σας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Δυστυχώς, ανειλημμένες υποχρεώσεις μου στερούν την χαρά να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, θα ήθελα ωστόσο να ευχηθώ από καρδιάς στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η σημερινή ημέρα είναι ορόσημο για κάθε γονιό που παραδίδει το παιδί του στο σχολείο, για κάθε εκπαιδευτικό που αναλαμαβάνει την καθοδήγηση των μαθητών του και για κάθε μαθητή που ξεκινά το δικό του δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης. Αυτός ο δρόμος ανοίγει νέους ορίζοντες και δίνει το έναυσμα για νέα ενδιαφέροντα.

Σε αυτό το ταξίδι τα παιδιά μας συνοδεύονται από τους άριστους εκπαιδευτικούς μας, που τα στηρίζουν σε κάθε τους ανάγκη, τα βοηθούν να αγαπήσουν τη γνώση, να κοινωνικοποιηθούν, διδάσκουν ήθος διαπλάθοντας τους χαρακτήρες τους.

Στους δασκάλους, όπως βεβαίως και στους γονείς, που πασχίζουν καθημερινά για να χτίσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον των παιδιών τους, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη.

Ιδίως στα >, στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες που φέτος ξεκινούν στην πρώτη τάξη του δημοτικού, θέλω να τους ευχηθώ καλή αρχή και να τους πω ότι το σχολείο είναι γεμάτο νέους φίλους και όμορφα πράγματα που θα αγαπήσουν.

Εύχομαι και πάλι από καρδιάς καλή πρόοδο, καλή σχολική χρονιά, με υγεία, επιμονή και , κυρίως , δίψα για γνώση

 

Με εκτίμηση

 

Θανάσης Καββαδάς

Βουλετής Ν. Λευκάδας     “

 

ΓΙΑ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.