Το Παράρτημα Λευκάδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στον 11ο διαγωνισμό Μαθηματικών ¨Μικρός Ευκλείδης¨ και 78ο διαγωνισμό ¨Θαλής¨.-ΦΩΤΟ-


Το Παράρτημα Λευκάδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, βράβευσε τους μαθητές  Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, καθώς και Γυμνασίων-Λυκείων νομού Λευκάδας, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 11ο διαγωνισμό Μαθηματικών ¨Μικρός Ευκλείδης¨ και 78ο διαγωνισμό ¨Θαλής¨.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Μουσικού σχολείου Λευκάδας

σήμερα το πρωί στις 11.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Επαμεινώνδας Κεχαγιάς.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25605 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Άμα βραβεύονται οι μαθητές δεν πάνε με σκισμένα τζίν.
    Καλά είναι να το καταλάβουν και οι ίδιοι ” οι βραβευθέντες ” και οι βραβεύοντες.
    Γιατί οι ίδιοι θα θέλανε να μπούνε σε δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία ή επιχείρηση και να βλέπουν σκισμένα τεχνηέντως παντελόνια.
    Ή απότομα σε λίγα χρόνια αυτοί με τα σκισμένα παντελόνια της δήθεν μοδός νομίζουν ότι θα φέρουν τον κόσμο στα μέτρα τους. Αυτούς θα τους πάρει από κάτω ο κόσμος που λένε- αυτοκοροιδεύονται- ότι θα αλλάξουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.