Το αφιέρωμα της FIBA στη Νίκη ΛευκάδαςΗ Νίκη Λευκάδας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς την Τρίτη (9/10) υποδέχεται την Σπάρτα Νόγκινσκ για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup.

Η συμμετοχή της Νίκης Λευκάδας δεν περνάει απαρατήρητη από τη FIBA, η οποία ετοίμασε ένα αφιέρωμα εν όψει της συμμετοχής των νησιωτών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει η FIBA στο αφιέρωμα της, η συμμετοχή της Νίκης Λευκάδας θα ανεβάσει το προφίλ του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που δύο ελληνικές ομάδες συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης (Ολυμπιακός και Νίκη Λευκάδας).

Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Νίκη για να συμμετέχει στη διοργάνωση, τόσο λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας, όσο και λόγω  του γεγονότος ότι εδρεύει σε ένα μικρό νησί της Μεσογείου, του οποίου ο πληθυσμός δεν ξεπερνάει τους 25.000 κατοίκους.

Τέλος, η FIBA αναφέρει το τουρνουά που διοργάνωσε πριν από μερικές μέρες η Νίκη στη Λευκάδα με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Βενέτσια και Σπάρτακ.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το αφιέρωμα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.fiba.basketball/eurocupwomen/18-19/news/eurocup-women-newcomers-niki-lefkada-showing-ambition

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.