Τοποθέτηση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γκογκάκη στην αντιπαράθεση με τον Κώστα Γληγόρη.


Με αφορμή το άρθρο μας για την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του δημοτικού συμβούλου Κώστα Γληγόρη και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γρηγόρη Γκογκάκη διαβάστε ΕΔΩ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με επιστολή του στο lefkadatoday αναφέρεται στο περιστατικό δίνοντας την δική του εκδοχή την οποία και δημοσιεύουμε.

Να αναφέρουμε ωστόσο ότι εμείς στο ρεπορτάζ μας καταγράψαμε και συμπεριλάβαμε και στο ηχητικό απόσπασμα όσα καταγράφονταν όταν τα μικρόφωνα όταν  ήταν ανοικτά κατά την διάρκεια της λεκτικής αντιπαράθεσης, μεταφέροντας αυτούσιο όλο το κομμάτι της συζήτησης.

 

Κύριε Κουνιάκη,
Στο άρθρο με τίτλο, “Ο Απίστευτος τσακωμός Γκογκάκη – Γληγόρη στο δημοτικό συμβούλιο”, δεν αναφέρεται(ελπίζω εκ λάθους) ο πραγματικός  λόγος της έντασης και της αντίδρασης του Γκογκάκη.
Ο λόγος ήταν ότι  ο Κώστας Γληγόρης κινούμενος προς το προεδρείο απεκάλεσε τον πρόεδρο και δημοτικούς συμβούλους ‘ΚΟΤΕΣ’.Ο βαρύς και προσβλητικός αυτός χαρακτηρισμός ήταν ο λόγος της έκρηξης του προέδρου Γκογκάκη.
Και σε προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια έχουν ειπωθεί προσβλητικές εκφράσεις από τον ίδιο σύμβουλο.
Ήταν μια κακή στιγμή που με στεναχωρεί ιδιαίτερα.Ήταν για μένα  πρωτόγνωρη εμπειρία.Γηράσκω διδασκόμενος και ενίοτε προσβαλόμενος. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχει συνέχεια.
Σε κάθε περίπτωση,  από την πλευρά μου το θέμα αυτό  έχει κλείσει.Κατά το μέρος που με αφορά δεν θα επηρεάσει τον τρόπο  λειτουργίας μου ως προέδρου όλου του δημοτικού συμβουλίου χωρίς διακρίσεις.
Με εκτίμηση
Γρηγόρης Γκογκάκης
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκαδας

 

About Ομάδα Σύνταξης 27555 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.