Συνελήφθη ο ΡιμπολόβλεφΣε προσαγωγή του Ρώσου μεγιστάνα – ιδιοκτήτη του Σκορπιού – Νμίτρι Ριμπολόβλεφ προχώρησε η αστυνομία στο Μονακό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, Ριμπολόβλεφ συνελήφθη κατηγορούμενος για υποθέσεις διαφθοράς. Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας του Μονακό.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Και ο Αριστοτέλης Ωνάσης μεταπολεμικά ή την δεκαετία του 1950 είχε μια δικαστική διαμάχη με κάποιον Σ.Κατωπόδη στην Γαλλία και κέρδισε το δικαστήριο.
  Οι Γάλλοι και δη οι Μονεγάσκοι έχουν το κουσούρι της δικομανίας ( απότοκο των δικαστηρίων της Γαλλικής επανάστασης όπου έχασε η μάννα το παιδί και το παιδί την μάννα , αλληλοκατηγορούμενοι οι επαναστάτες μεταξύ των εξολοθρεύοντας στην Γκιλοτίνα δημόσια ο ένας τον άλλον .Αλλά και οι επαναστατημένοι απλοί πολίτες στα δικαστήρια κατεφεύγαν για να κατηγορούν τους γείτονες μεταξύ των με στόχο κάθε λογής κατηγορία , η σπουδαιότερη των οποίων ήταν ότι ο γείτονας κατείχε περιοδικά ασέμνου και βλάσθημου θέματος. Και τότε αναλάμβαναν οι κάθε λογής άγγελοι της καθάρσεως ( επαναστατικές επιτροπές και καθολικοί ιερείς ) να δικάσουν με βαριές ποινές τον κατηγορούμενο.Δεν είναι γνωστό ότι ο καθολικισμός στην Γαλλία για να γλυτώσει την εκκλησιαστική τεράστια περιουσία του έκανε κολεγγιά και κονέ συμμαχώντας με τους επαναστάτες.Και μεταστρεφόμενος εν μια νυκτί από την προνομοιακή σχέση που είχε με την ώς τότε βασιλική διαχρονικά οικογένεια, που νομιμοποιούσε τα πάντα της μοναρχίας ( δυγαμίες ή τριγαμίες, νόθα εξώγαμα , αγαπητικιές, δολοφονίες στο όνομα του Εθνικού συμφέροντος, φυλακίσεις των διαδόχων υπερ των σφετεριστών του θρόνου , και άλλες παρασπονδίες της εξουσίας).
  Οι Μονεγάσκοι άμα μυρισθούν ψητό, δηλαδή μπικικίνια και παράδες, αφού πρώτα δελεάσουν να σε κάνουν κάτοικο του πριγκηπάτου , ένας ξερόβραχος με χάλια πυκνή δόμηση και άσχημες ψηλές πολυκατοικίες στο πρανές κατηφορικό , μετά θέλουν τις τραβηκτικές.
  Πουλάνε στους πλούσιους δήθεν διασημότητα διαμονής μαζί με ηψηλό και τρομερό κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο τσιμέντο, κάτι καφενέδες με πολυαιλέους αναχρονιστικούς , κάτι στριμωγμένες βιτρίνες με ακριβό αυτοκίνητο για μόστρα, καπνιά και καυσαέριο και θόρυβο απ τις εξατμήσεις των μονοθεσίων της Formula 1 κάθε Μάη , υποσχέσεις άφατων ηδονών και καλοπέρασης, βρώμικη θάλασσα απ τα πολλά σκάφη και στο κύριο λιμάνι και στο λιμάνι πίσω απ τον βράχο, και τζόγο μπσρμπούτι και πόκα στο καζίνο, μαζί με πριγκηπική γκλαμουριά των κάθε λογής ξεπεσμένων ιστορικά πριγκήπων και πριγκιπέσσων ( αυτές έχουν αδυναμία στους στους φουσκωτούς φύλακες των που γίνονται και εραστές των) και όλο το σκηνικό δένει και στανιάρει.
  Στο πάρτυ στο Σκορπιό πριν λίγα χρόνια αρχή Ιουνίου, είχε καταπλεύσει ολλοκληρο κρουαζιερόπλοιο με μονεγάσκους jet det turbo κλπ vips μπορεί και με τον πρίγκηπα τον πριγκηπάτου επικεφαλής όπως λέγανε τότε, για να τιμήσουν την εκδήλωση.
  Καταδεχτήκανε να φτάσουν μές την θάλασσα του Ξηρομέρου της Ακαρνανίσς αρόδου και να ταλαιπωρούνται να μεταφέρονται με βάρκες στον Σκορπιό , για να τιμήσουν τον ιδιοκτήτη του νησιού ( που ευτυχώς που αγόρασε το εγκαταλελημένο και ζούγκλα νησί όπως και το νησί Σπάρτη όπως λέγεται) , και τώρα τον κατηγορούν ??
  Ή μάλλον δεν μπορέσανε οι Μονεγσσκοι φακλάνοι και οι μονεγάσκες φακλάνες να του κάνουν τραβηκτικές μαζί και οι Γάλλοι δικομανείς και τώρα κάνουν αυτές τις αθλιότητες.
  Πρίν από λίγα χρόνια και εν όσο ζούσε ο προηγούμενος πρίγκηπας την δεκαετλια του 1990 κάπου η Γάλλική κυβέρνηση διέδωσε ότι το πριγκηπάτο έχει χαμηλή φορολογία και αμέσως ο πρίγκηπας έγινε τούρκος και πύρ και μανία γιατί δεν ήθελε να πληρώσει μπικικίνια και παράδες και γράσια στο Γαλλικό κράτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.