Συνέντευξη τύπου ανάμεσα σε Εθνικό και Τηλυκράτη με αφορμή το Κύπελλο της ΕΠΣ Π-Λ

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα Δευτέρα 12/3/2018 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης από τις ομάδες που συμμετέχουν στον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας περιόδου 2017-18, “ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014”, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα»

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος-Κυπέλλου κ. Κώστας Τζίμας, οι παίχτες των δύο ομάδων, Ανδρέας Κτενάς για τον Τηλυκράτη Λευκάδας και Θοδωρής Μανιώτης από την πλευρά του Εθνικού Φιλιππιάδας  αλλά και οι προπονητές αυτών κ. Ανδρέας Παντζιαράς και κ. Νίκος Λάππας.

Δείτε περισσότερα στο GoSports.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.