Συνάντηση του Δημάρχου Λευκάδας με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων

Λευκάδα   7-3-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 

Σήμερα, 7-2-2018, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής υποδέχθηκε στο γραφείο του τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων κ Ιωάννη Ματσούκα με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του. Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας κ. Δημήτριος Κορομηλάς.

Η συνάντηση γνωριμίας εκτός από εθιμοτυπική ήταν και ουσιαστική. Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα γενικής αστυνόμευσης, τροχαίας και ασφάλειας που αφορούν τον Δήμο Λευκάδας.

Οι συνομιλητές δεσμεύτηκαν για συνεχή επικοινωνία και καλή συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.