Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις στην Λευκάδα.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις στη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα στη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο, τρεις ημεδαποί 26, 58 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, στη Λευκάδα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν:
χθες (11-01-2019), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνίων, ο 58χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τα ναρκωτικά.
την Πέμπτη (10-01-2019), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, ο 60χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τις επιταγές.

Τέλος, ο 26χρονος εντοπίστηκε την Πέμπτη (10-01-2019), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, για το αδίκημα της κλοπής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24124 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.