Στον Α.Ο Καρυάς ο Μαούρο Πέρες


Στον Α.Ο Καρυάς ο Μαούρο Πέρες

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20162 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Ο Μάουρο Πέρες είναι.παιχτρόνι, γατόνι της μπάλας , που θα δώσει βάθος ποδοσφαιρικό στον ΑΟ Καρυάς.
  Να πλυθήνουν οι θεατές των αγώνων του ΑΟ Καρυάς για να απολάμβάνουν τον Αργεντινό μπαλαδόρο και αυτός να κάνει και γκαμπέτες ( γκαμπέτα = Αργεντίνικη ντρίμπλα) για να ζεσταίνεται η εξέδρα και να στανιάρει το ποδοσφαιρικό μάτς.
  Η παρουσία Αργεντίνου ποδοσφαιριστή στον ΑΟ Καρυάς είναι σημαντικό και συμβολικό γεγονός μαζί.Και μπορεί ο ΑΟΚαρυάς με την βοήθεια του Μάουρο Πέρες να κάμει επαφή με τις Αργεντίνικες ακαδημίες ποδοσφαίρου για την συνεργασία ομάδων και μετακίνηση παιχτών.Ακόμα και στα τοπθκά ποδοσφαιρικά επίπεδα.
  Μάουρο Πέρες ολέ , ΑΟ Καρυάς φόρτσα.

 2. Η ιστορία και ο πολιτισμός με βάση την μεταγραφή του ΜΑούρο Πέρες στον ΑΟ Καρυάς says:

  Aξίζουν συγχαρητήρια στο ΔΣ και γενικά στους παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομάδος ΑΟ Καρυάς, για την μεταγραφή του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή μπαλαδόρου.
  Και να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν και ως κάτοικο του χωριού Καρυάς αν θέλει και ο ίδιος. Και αν στην Ελλάδα και στην Λευκάδα ο ίδιος βλέπει ότι έχει και καλύτερες προοπτικές ζωής ( βέβαια η πατρίδα του μια μεγάλη και πλούσια στον παγκόσμιο χάρτη χώρα χώρα και ίσως έχει και κεί καλύτερες προοπτικές ) να προσπαθήσουν οι παράγοντες του ΑΟ Καρυάς να μείνει στην Λευκάδα και δη στην Καρυά. Και αυτό θα είναι μια πολυπολιτισμική εισφορά και δίδει αφορμή για μια επανεκτήμιση μετά από κοντά 100 χρόνια και ένθεν για την φιλοξενία που παρείχε η μεγάλη πλούσια χώρα Αργεντινή χωρίς περιορισμούς από την δεκαετία του 1920 στους Έλληνες μετανάστες για καλύτερη τύχη – και ζούσαν καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα μετανάστευσης τότε- και όσοι έμειναν δημιούργησαν την Ελληνική παροικία της Αργεντικής. Και πολλοί απ αυτούς μεγαλούργησαν.
  Και απ την Καρυά – τα Ρεκατσινάτα συγκεκριμένα- μετανάστευσε την δεκαετία ΄του 1920 είχαμε μετανάστευση. Ο οποίος μετανάστης μέχρι το τέλος της ζωής του μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για την Αργεντινή και το Μπουένος Άυρες στα χρόνια της παραμονής του. Μια σημείωση εδώ, θάναι ενδεικτική για το επίπεδο της ευημερίας της Αργεντινής από τη αρχή του εικοστού αιώνα. Μια και ο αριθμός των αυτοκινητων που κυκλοφορούσαν στους δρόμους του Μπουένος Άυρες ( της πρωτεύουσας) το 1912 ήταν διπλάσιος από τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν σε όλη την Ιταλία την ίδια χρονιά.
  Να εκτιμηθούν όλα αυτά και απ το ΔΣ του ΑΟ Καρυάς και από τον ίδιο το Μαούρο Πέρες και να γίνει προσπάθεια να μείνει κάτοικος Καρυάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.