Στη «Σκλαβενίτης» το βραβείο Retailer της Χρονιάς 2017


Με το βραβείο Retailer της Χρονιάς (Λιανέμπορος της Χρονιάς) βραβεύθηκε η αλυσίδα «Σκλαβενίτης», βραβείο στο οποίο αποτυπώνεται κατά κύριο λόγο το εγχείρημα της διάσωσης της μεγαλύτερης μέχρι το 2016 αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος». Η απονομή των βραβείων Retail Business Awards 2017, που διοργάνωσε για 16η χρονιά η εκδοτική εταιρεία Direction Business Network, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων των 600 στελεχών του λιανεμπορίου, της βιομηχανίας και της επικοινωνίας. Το έτερο μεγάλο βραβείο του θεσμού, το βραβείο Retail Manager 2017, απονεμήθηκε στον κ. Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου FF Group (Folli Follie).

Τα υπόλοιπα βραβεία έλαβαν οι ακόλουθες εταιρείες:

• P.O.P. Star: η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind (για τις διαδραστικές οθόνες).

• Retail Franchisor: «ΑΒ Βασιλόπουλος» (για την ανάπτυξη των καταστημάτων με το σήμα AB Shop & Go μέσω δικαιόχρησης).

• Retail Store στην κατηγορία της ένδυσης – υπόδησης: Intersport (για το κατάστημα της αλυσίδας στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens).

• Retail Store στην κατηγορία της εστίασης: BLE (στην οδό Αγίας Σοφίας 19, στη Θεσσαλονίκη).

• Retail Coffee Store: στο κατάστημα της αλυσίδας Flocafe (στον Πύργο Κηφισιάς).

• Retail Store στην κατηγορία ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη: «Πλαίσιο» (για το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens).

• Retail Store στην κατηγορία των σούπερ μάρκετ: «ΑΒ Βασιλόπουλος» (για το κατάστημα της αλυσίδας επί της οδού Μητροπόλεως, στην Αθήνα).

• Retailer Mobile App: Εθνική Τράπεζα για την εφαρμογή i-bank pass.

• E- Commerce Mobile App: Τράπεζα Πειραιώς για την εφαρμογή winbak mobile app.

• E- Retailer: η αλυσίδα Public για το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.public.gr.

• Social Media Retail Strategy: «Πλαίσιο» (για τη σχολική καμπάνια 2017 με τίτλο «Για μαθητές που φεύγουν μπροστά»).

• Retail Campaign: «ΑΒ Βασιλόπουλος» και η διαφημιστική εταιρεία J. Walter Thompson Athens (για την καμπάνια με τίτλο «Γιατί εδώ»).

• CSR (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) Retail Strategy: Wind (για τις δράσεις της σε έργα υποδομών και παροχών στη Σίκινο).

Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Διαμαντή Μασούτη, πρόεδρο και ιδρυτή της «Διαμαντής Μασούτης», για την πολυετή συνεισφορά του στο ελληνικό λιανεμπόριο.

Προμηθευτές της Χρονιάς, βάσει της έρευνας που πραγματοποίησε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναδείχθηκαν οι Johnson & Johnson Hellas Καταναλωτικά Προϊόντα (στην κατηγορία των μη τροφίμων), Green Cola Hellas (στην κατηγορία τρόφιμα – ποτά), LG Electronics (στην κατηγορία λευκές – μαύρες συσκευές) και Westnet Distribution (στην κατηγορία τεχνολογία).

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.