Στέργιος Γιαννάκης: Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές ο Θεός δεν θα δημιουργούσε τον Αδάμ και την Εύα αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο

Ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο facebook υιοθετώντας μια στάση η οποία σαφώς εμπεριέχει ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στα ομόφυλα ζευγάρια αναφέρει  «Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο!»

Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσεις δική της πρόταση για το θέμα της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου με τροποποιήσεις που θα βασίζονται σε ευρωπαϊκές πρακτικές αλλά και στην ανθρωπιά που πρέπει κανείς να βλέπει αυτό το θέμα όπως δήλωσε και ο κ Χατζηδάκης.

Ο βουλευτής Πρέβεζας ωστόσο αν και αρχικά στην τοποθέτησή του αρχικά ταυτίζεται με τη θέση του κόμματός του λέγοντας «Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη» στη συνέχεια επιτίθεται στα ομόφυλα ζευγάρια επικαλούμενος τον Αδάμ και την Ευά.

Ολόκληρη η ανάρτησή του αναφέρει:

“Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη.
Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο!”

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20578 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.