Σε εξέλιξη έργο εκτεταμένης συντήρησης και καθαρισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π. Ε. Λευκάδας.


Ενημερώνουμε τους Λευκαδίτες ότι αυτό τον καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη έργο εκτεταμένης συντήρησης και καθαρισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π. Ε. Λευκάδας.

Το έργο έχει ξεκινήσει από τους οδικούς άξονες στο ανατολικό μέρος του νησιού και θα συνεχισθεί σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο. Στο έργο αυτό απασχολείται προσωπικό και τέσσερα (4) μηχανήματα αποκλειστικά των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Είναι ένα έργο που εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό και φιλοσοφία που έχει η Περιφερειακή Αρχή της Π.Ι.Ν.για τον τρόπο λειτουργίας και αξιοποίησης των ιδίων μέσων που διαθέτει.

Μία από τις πρώτες προτεραιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας ήταν και είναι η πλήρης αξιοποίηση του προσωπικού και των μηχανημάτων που διαθέτει με σκοπό αυτά να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολίτη. Εδώ θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η Π. Ε. Λευκάδας διαθέτει ένα αξιοπρεπή δυναμικό μηχανημάτων που όμως για πολλά χρόνια παρέμενε αναξιοποίητο είτε λόγω κακής συντήρησης είτε λόγω έλλειψης προσωπικού.

Σήμερα λειτουργούν άψογα όλα τα μηχανήματα ιδιοκτησίας της Π. Ε. Λευκάδας. Η έλλειψη προσωπικού βέβαια πάντα υπάρχει και εξακολουθεί να μας δυσκολεύει αλλά με προσλήψεις χειριστών με τα γνωστά «οκτάμηνα» μπορούμε να κάνουμε σημαντικό έργο. Μέχρι τώρα, με αξιοποίηση των ιδίων μέσων που διαθέτουμε, έχουν γίνει πολλά έργα με πολύ μεγάλο οικονομικό όφελος.
Για εμάς, όλα τα παραπάνω, είναι αυτονόητο ότι αποτελούν υποχρέωση της Περιφερειακής Αρχής και θα πρέπει να προσφέρονται προς τους πολίτες του νησιού μας με γνώμονα πάντοτε το κοινό συμφέρον και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.