Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την υποψηφιότητά μου

«Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την υποψηφιότητά μου για την διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων» δήλωσε η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου που έχει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε μέσω Twitter νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ολόκληρη η δήλωση της υποψήφιας για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων:

«Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την υποψηφιότητά μου για την διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Θα δώσουμε την μάχη:
•    για την ανάδειξη κι αξιοποίηση του του ανθρώπινου δυναμικού των νησιών μας.
•    για να ξαναβρούν τα Ιόνια την ιστορική και πολιτιστική ακτινοβολία τους.
•    για μια δυναμική ανάπτυξη με προοπτική στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.
•    για την ενίσχυση του κύρους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
•    για μία ισχυρή παρουσία και φωνή στα κέντρα των ευρωπαικών αποφάσεων
Θα κερδίσουμε αυτή την μάχη για να κερδίσουν τα Ιόνια νησιά.
Για να κερδίσει ό,τι μας ενώνει και ό,τι κάνει το κάθε νησί μας να ξεχωρίζει».

Η Ρόδη Κράτσα είναι  τ. Ευρωβουλευτής και Α’ Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Εχει πλούσια ευρωπαϊκή και διεθνή εμπειρία, ενώ έχει ιδιαίτερα ασχοληθεί με την Περιφερειακή Ανάπτυξη της Ε.Ε., την υποστήριξη της νησιωτικότητος, καθώς και την προβολή των Ιονίων Νήσων ,με διάφορες πολιτικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 297 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

1 Comment

  1. Από τα Σαλόνια της Ευρωβουλής και της Ευρωπολιτικής των μεγάλων μεγεθών και λήψεως και νομοθέτησης αποφάσεων που διακονούν την ζωή του μισού κόσμου στον πλανήτη μετά και το ευρώ, απ αυτά τα υψηλά μετερίζια .. στην πλατεία – όσο μεγάλη και νάναι – της Σπιανάδας, και στα μπάνια του Αλέκου.Αυτά είναι για μικρότερα μεγέθη και αναφορές ανθρώπων.
    Άντε να παίζει και καμμιά φιλαρμονική της Κέρκυρας …
    Τα κτίρια του Ευρωκοινοβουλίου στην μεγάλη Γαλλία, τα μεγάααλα γραφεία και πύργοι γραφείων στις Βρυξέλες…. ο Τραπεζικός πύργος στην Φρανκφούρτη, οι Γαλλικές κουζίνες μα τα κρασιά σατώ και τα εξαίσια τυριά, τα πολυτελή μπιστρό, τα 7 αστέρων ξενοδοχεία της Ευρώπης, τις μεγάλες ορχήστρες με κλασσική μουσική, το ότ κοτύρ , τις βραδυνές ευρωδεξιώσεις, τα υπερταχεία τραίνα.. τις συναντήσεις με τους ηγέτες των μεγάλων χωρών, τις πολυτελείς λιμουζίνες … όλα αυτά τα εγκαταλείπει τις για να αναφέρεται σε λίγα, γεμάτα πέτρα νησιά, στο Ιόνιο.????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.