ΠΟΕΔΗΝ: Πέθανε και τρίτος ασθενής στο Νοσοκομείο Ζακύνθου που περίμενε για ΜΕΘ 15 ημέρες


Μια γυναίκα 67 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου, πέθανε περιμένοντας σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ 15 ημέρες, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για το τρίτο περιστατικό ασθενούς που έχασε τη ζωή του περιμένοντας σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ.

Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι είναι «επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας των 150 κλινών ΜΕΘ που είναι εξοπλισμένες και δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού».

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20578 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Μεταμαλθουσιανές ιδεολογικές πιθανοτικές προσεγγίσεις και παραγωγησεις says:

  Σε όλοι την Ελλάδα λείπουν 50 ιατροί των μονάδων ΜΕΘ, σύμφωνα με επίσημη δημόσια ανακοίνωση.
  Το προοδευτικό δημοκρατικό ανανεωτικό κυβερνητικό μάζωμα, έχει 7,1 δις ευρώ ταμειακό πλεόνασμα , απ το οποίο διανέμει ένα μέρος ως δημοκρατικό προοδευτικό ανανεωτικό και δή ιδεολογικά αριστερό πλεόνασμα.
  ΔΕν νομίζει η ίδια μάζωξη ότι αν το κράτος απασχολούσε 50 γιατρούς ( αυτούς που λείπουν στις ΜΕΘ) θα προέκυπτε για την χώρα μεγαλύτερος πλούτος ως αποφυγή απώλειας ανθρώπινων ζωών – ακόμα και με την απλουστευμένη μορφή του ανθρώπου ως παραγωγικού μονάδα – από τον πλούτο που παράγεται από την αντίστοιχη διανομή κοινωνικών μερισμάτων ίση με την δαπάνη της απασχόλησης των 50 ιατρών στις ΜΕΘ???
  Τι σύμπτωμα αριστεράς είναι αυτό – ή βρίσκει κανένας ότι είναι- όταν ακόμα και στο επεξεργαστικό ιδεολογικό εφαρμοστικά μοντέλο διακυβέρνησης παρακάμπτονται ακόμα και ιστορικές γενετήσιες αρχές της ίδιας της ιδεολογικής επεξεργασίας της αριστεράς.????
  Ή το νέο καινοτομικό ιδεολογικό ανανεωτικό επεξεργαστικό μοντέλο ( ως παγκόσμια υπερ καινοτομία της αριστεράς με Ελληνικό μπόλιασμα για τους επόμενους αιώνες.. είναι η επεξεργαστική του πιθανοτικού χώρου την αναγκαιότητα για ΜΕΘ να την έχουν οι περασμένης ηλικίας που εμπίπτουν στις αριστερές προσδοκίες της γεννεαλογικής ωρίμανσης για την αντιμετώπιση του συνταξιοδοτικού ασφαλιστικού της χώρας ???
  Μπορεί αυτή την πολιτική προοδευτική ανανεωτική αριστεροευρωκομμουνιστική συγκυρία στην Ελλάδα να βρισκόμαστε μπροστά στην επαναδιατύπωση μέχρι και ανατροπή των Μαλθουσιανών αρχέτυπων θεωριών ( συσχέτισης πλούτου και πληθυσμού) και υπό τον ειδικό καθορισμό της θεωρίας των πιθανοτήτων και της συνδυαστικής αλγεβρικής n ανά k , για τον διαφωτισμό.!!!!!
  Μάλλον μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά στην νέα μεταμαθηματική νεοπαραγώγηση των συμπλόκων των αριστερών ιδεολογικών συμπλεγμάτων.. γαρνιρισμένων με γάμπαρες Πρεβέζης στο οικονομολογικό τοπίο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.