Πλούσιος Καλλιτεχνικός απολογισμός του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με το ρεσιτάλ κιθάρας των μαθητών μας Πόπης Τυπάλδου και Δημήτρη Μπουρσινού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας για το σχολικό έτος 2017-2018.

Αυτός περιελάμβανε δεκαοχτώ (18) συναυλίες, οι οποίες, κατά κοινή ομολογία, κινήθηκαν σε υψηλά καλλιτεχνικά επίπεδα και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του φιλόμουσου κοινού.

Παράλληλα, η Μαντολινάτα και η Μπαντίνα μας ταξίδεψαν σε Ξάνθη, Πάτρα, Βαρθολομιό και Αρχαία Ολυμπία δίνοντας συναυλίες, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή  του Σχολείου μας στη 13η Μαθητιάδα στις Σέρρες. Τα διδακτικά και παιδαγωγικά οφέλη όλων ήταν σημαντικά, ενώ παράλληλα ήταν και αφορμή για μια σημαντική προβολή της Λευκάδας ευρύτερα.

Το καλοκαίρι θα αποτελέσει για όλους μας περίοδο ανασυγκρότησης, ώστε η ερχόμενη χρονιά να είναι ακόμα πιο δημιουργική και παραγωγική   προς όφελος των μαθητών μας, αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας της Λευκάδας γενικότερα.

 

Ο Δ/ντης

 

Κονιδάρης Νικόλαος

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.