“Πλημμύρισε” από κόσμο η κεντρική αγορά της Πρέβεζας και φέτος στην Λευκή Νύχτα – Φωτορεπορτάζ και βίντεοΠραγματοποιήθηκε χθες 25 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα στο Ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας με μεγάλη επιτυχία ενώ παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου και τοσο το πρωί όσο και το απόγευμα βροχοπτώσεις έπληξαν την Πρέβεζα  η κεντρική αγορά “πλημμύρισε” από  κόσμο.

Μια σειρά εκδηλώσεων που  εξελίσσονταν από τις 9.30 το βράδυ χθες Σάββατο 25 Αυγούστου 201 μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα με τον κόσμο να πλημμυρίζει την κεντρική αγορά και την παραλία της πόλης.

Τα καταστήματα του   Ιστορικού κέντρου της πόλης παρέμειναν ανοιχτά  ως τις  πρώτες πρωινές ώρες,  δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους  επισκέπτες   να κάνουν τις αγορές τους   σε πολύ χαμηλές τιμές.

Την ίδια ώρα, διάφορα event πραγματοποιήθηκαν στην Παραλία αλλά και στο Πεζόδρομο της πόλης.

Special Guest Star ήταν ο μοναδικός  Monsieur Minimal με το  Electronic live project του ενώ όλη η βραδιά μεταδόθηκε  ζωντανά από το ραδιόφωνο του   Prisma 91,6 με παρουσιαστή το μοναδικό Παναγιώτη Κουνιάκη που μοίραζε πλούσια δώρα, προσφορά των τοπικών καταστημάτων!

Η βραδιά πλαισιώθηκε με  χορευτικά και άλλα  πολιτιστικά δρώμενα σε κάθε γωνιά της πόλης καθ΄όλη τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ 200 φωτογραφίες

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.