Πενιχρά τα αποτελέσματα της συνάντησης Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχου και Βουλευτή Λευκάδας στην συνάντηση με εκπροσώπους της ΕΤΑΔ


Πενιχρά αποτελέσματα  είχε η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλικιά, δημάρχου Λευκάδας Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, παρουσία  του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά και του αντιδημάρχου Μάρκου Νικητάκη  με εκπροσώπους της ΕΤΑΔ, καθώς όπως ειπώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Lefkadatoday  ο μισθωτής ακολούθησε ότι προβλέπει η νομοθεσία.

Οι εκπρόσωποι της ΕΤΑΔ ισχυρίστηκαν ότι δεν μπορούν να πάρουν πίσω ότι προβλέπει ο νόμος, ωστόσο αυτό που αναμένεται  να κάνουν  είναι να στείλουν  ένα έγγραφο συμμόρφωσης για  κάποιες παρεμβάσεις που έχουν υπάρξει στην παραλία, ζητώντας να αποκαταστήσει όποιες από αυτές  έχει κάνει στον παλιό αιγιαλό, διαφορετικά θα υπάρξει πρόστιμο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, καθώς όπως είχε αναφέρει την περασμένη Τετάρτη, ο δήμος έχει στη φαρέτρα του όπλα τα οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει δημόσια.

About Ομάδα Σύνταξης 27498 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.