Ο Νίκος Ξυδάκης στον Prisma 91,6Την Παρασκευή 7/8 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Νίκος Ξυδάκης.

Ο Νίκος Ξυδάκης είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος , πρώην υπουργός Πολιτισμού και δημοσιογράφος. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Καθημερινή.

Συζητήσαμε μαζί του για την πολιτική συγκυρία, την νέα πορεία της κυβέρνησης μετά το τέλος των προγραμμάτων, τους στόχους της αλλά και την εκτίμηση του για τις εκλογικές μάχες που ακολουθούν “μέσα στο ’19”.

Επίσης ακούσαμε το σχόλιο του για την κριτική που δέχεται από τη Ν.Δ η κυβέρνηση αλλά και τα επιχειρήματα που ακούγονται στην δημόσια συζήτηση.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.