Ο Μάκης Μελάς στον Prisma 91,6:”Εκτιμώ ότι η Νέα Δημοκρατία για να αποφύγει τριβές θα στηρίξει Βασίλη Αραβανή”


Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Μάκης Μελάς.

Σχολιάζοντας τον απολογισμό της δημοτικής αρχής την Τετάρτη 27-06-2018 έκανε λόγο για μια υποχρέωση του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, λέγοντας ότι πάντα γινόταν αλλά δεν την παρακολουθούσε κανείς.

“Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα πάνε, ωστόσο ο κόσμος μπορεί να την παρακολουθήσει από το ραδιόφωνο, αλλά δεν θα δώσει το παρών.”

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην στραφεί και στην ονοματολογία των υποψηφίων, με τον κύριο Μελά να λέει ότι είναι ακόμα νωρίς για να βγουν συμπεράσματα καθώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές υπάρχουν συμφωνίες.

Μάλιστα είπε ότι στο  χώρο του ΚΙΝΑΛ υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, άλλοι λένε ότι τα έχουν βρει, λέγοντας ότι ο κύριος Τσιρογιάννης δεν θα είναι υποψήφιος, καθώς παίζει ο κύριος Καλός να έχει μια στήριξη, καθώς υπάρχουν πολλά «ΠΑΣΟΚ» στην Λευκάδα.

Επίσης υπάρχει και ένα  κομμάτι που εκπροσωπείται από τον κύριο Αραβανή ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με την κυρία Γεννηματά, εκτιμώντας ότι όποιο υποψήφιο και να κατεβάσει με απλή αναλογική δεν θα περάσει το 15%, ωστόσο μπορεί να περάσει στον δεύτερο γύρο, πρέπει να δούμε όμως ποιοι εμπλέκονται και τι αντιδράσεις υπάρχουν θυμίζοντας ότι ο κύριος Μαργέλης είχε κατέβει με την καλύτερη προοπτική ωστόσο στον δεύτερο γύρω έχασε.

Για τον κύριο Αραβανή είπε ότι η ΝΔ για να μην μπει σε νέες τριβές υποψηφίων και αξιολογήσεων, εξέφρασε την προσωπική άποψη ότι παρόλο που ακούγονται τα ονόματα του κυρίου Σκιαδαρέση και Σολδάτου θα επιμείνει τον κύριο Αραβανή.

Όσον αφορά τον κύριο Σκιαδαρέση είπε ότι μπορεί να παίζει το όνομα του, ωστόσο αυτό θα το δούμε όταν θα φτάσουμε στο τέλος, καθώς το να το βγαίνει κάποιος και  και να ζητάει να τον  παίζουν  τα  μέσα η ο κύριος Βεργίνης στην εφημερίδα του, δεν έχει σημασία καθώς, λέγοντας ότι  ο κύριος Σκιαδαρέσης δεν ξέρει από αυτοδιοίκηση.

“Θα πρέπει όποιος θέλει να ασχοληθεί με αυτήν να έχει μια εμπειρία, είτε δημοτικού συμβούλου, είτε αντιδήμαρχος ή να έχει ασκήσει μια διοίκηση. Μπορεί να είναι καλός σε κάποια άλλη δουλειά.Το επιμελητήριο είναι διαφορετικό με τους δήμους που έχουν άλλα προβλήματα.”

 

Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος, καθώς και με την απλή αναλογική είναι καλύτερα τα πράγματα, από εκεί και πέρα θα υπάρξουν πολλοί συνδυασμοί.

Μάλιστα αναφερόμενος σε προχθεσινή συγκέντρωση της νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, κάποιοι ήθελαν να συζητήσουν το θέμα του υποψήφιου δημάρχου, ωστόσο υπήρξε αντίδραση από κάποιους συμβούλους να μην συζητηθεί διότι δεν είχαν καμία εντολή από Αθήνα, καθώς αν πρότειναν ένα όνομα, θα έβαζαν απέναντι τους κάποια άλλα που ενδιαφέρονται.

Αυτοί που θα είναι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως ο δήμος μπορεί να πάει μπροστά στην επόμενη ημέρα και να έχουν ετοιμάσει το πλάνο της επόμενης ημέρας, καθώς και ο κύριος Δρακνταειδής δεν έλεγε αυτά που κάνει σήμερα.

 

Ακούστε την συζήτηση του κύριου Μελά.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28451 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Το λογικό είναι να υποστηριχτεί για υποψήφιος ο Β.Αραβανής
  Θα είναι μια συνέχεια μέσα στις ασυνέχειες και τους κερματισμούς πολιτικούς και κοινωνικούς τοπικούς και ευρύτερους. Τσυτόχρονα θα είναι και μια κατάδειξη ενός συμπαγούς συνεχούς συντηρητικού λόγου
  για την ελληνική κοινωνία σε κάθε μέγεθος μετά τις προοδευτικές και συντηρητικές αυτοκαταργήσεις και τις προοδευτικόσυντηρητικές παλινωδίες τα τελευταία χρόνια.
  Οι όποιοι υποψήφιοι συνολικά σπ όλες τις παρατάξεις όταν αναδειχτούν, να σκεφτούν την ιστορική διάσταση του εγχειρήματος των και της παρουσίας των ώς υποψήφιοι δημοτικοί σρχοντες και να αντιπαρατεθούν και πολιτευτούν με προτάσεις και με αυτοαποδοχή ο κάθε ένας των ανθυποψηφίων του , και αυτό από μόνο του θα είναι το κατ εξοχήν πιλιτικό μήνυμα πρός τους δημότες για την επιλογή ,εκ των υποψηφιοτήτων, της δημοτικής αρχής για την θεσμισμένη τετραετία.
  Οι κομματικοί και συλλογικοί φορείς για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων θα πρέπει να αποφύγων εσωτερικές εντάσεις
  για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων μια και αυτές οι εντάσεις δεν αφορούν τους πολίτες πλατιά.Που περιμένουν απ τις υποψηφιότητες προτάσεις για αντιμετώπιση των κοινών θεμάτων και εφαρμογή το δυνατό των εξαγγελθέντων προτάσεω.
  Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται θα προσδιορίζονται περισσότερο απ την κατανοημένη ψήφο των πολιτών και λιγότερο από τα πιότερο αφηρημένα ιδεολογικά μετερίζια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.