Ο Μάκης Μελάς προβλέπει τους εκλογικούς σχηματισμούς της αυτοδιοίκησης στον Prisma 91,6


Την τοπική πολιτική επικαιρότητα σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο Μάκης Μελάς.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λευκάδα, είπε ότι θα μπορούσε να έχει οργανωθεί καλύτερα, ήταν λίγο χύμα, καθώς δεν υπήρχε συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Μάλιστα είπε ότι ο ίδιος θα προτιμούσε “ο Πρόεδρος της Νέας  Δημοκρατίας αντί να χαιρετήσει όλους εμάς που καθόμαστε στην παραλία να πάει να δει το νοσοκομείο Λευκάδας το οποίο καρκινοβατεί και δεν έχει παραδοθεί στον κόσμο της Λευκάδας και είναι το μόνο έργο το οποίο ξεκίνησε μαζί με τη διάνοιξη του διαύλου και σέρνεται και παίρνει παρατάσεις.”

Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να είναι χρήσιμη και όχι μία επίσκεψη lifestyle υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην έκκληση για ενότητα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, παρατήρησε ότι κανείς από τους προηγούμενους προέδρους της ΝΟΔΕ του κόμματος  δεν έδωσε το παρών, καθώς και τα παλιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έπρεπε να καλεστούν  ξεχωριστά και όχι μέσω ενός sms όπως σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Το ενδιαφέρον στην όλη συζήτηση επικεντρώθηκε και στους ενδεχόμενους σχηματισμούς του νέου δημοτικού συμβουλίου με την απλή αναλογική.

Ο καιρός Μελάς έκανε την εκτίμηση ότι στην περιφέρεια υποψήφιος δεν θα είναι ο Σπύρος Σπύρου, λέγοντας ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες οι Κερκυραίοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ήδη την περιφέρεια και να έχουν το δικό τους περιφερειάρχη για να κάνουν τις δουλειές τους κάτι που δεν συμβαίνει τώρα.

Όσον αφορά τη Λευκάδα πρώτος σε ψήφους θα έρθει ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας με μικρή ή μεγάλη διαφορά από κάποιον άλλον.

Όσον  αφορά το ΚΙΝΑΛ είπε ότι στην Λευκάδα είναι διαιρεμένο με τον κύριο Καλό να ξεκινά ως υποψήφιος δήμαρχος και να καταλήγει εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Στο άκουσμα της υποψηφιότητας Πεντεσπίτη, ανέφερε ότι δεν βρήκε στήριξη για να κατέβει στο Επιμελητήριο δεν μπορεί να κατέβει ως δήμαρχος. “Πρόκειται για ένα σοβαρό επιχειρηματία αλλά όχι σοβαρό υποψήφιο.”

Το κίνημα αλλαγής αν δεν διασπαστεί μπορεί να χτυπήσει τη δεύτερη θέση,  διαφορετικά τη θέση αυτή θα την χτυπήσει ένας νέος ανεξάρτητος σχηματισμός που δημιουργείται.

Μάλιστα ο κύριος Μελάς αναφερόμενος στο Δήμαρχο Λευκάδας κ. Δρακονταειδή είπε ότι θα έρθει τρίτος και καταϊδρωμένος και δεν πρόκειται να περάσει στο δεύτερο γύρο.

“Ο κύριος Δρακονταειδής έχει σημαντικές απώλειες προς την ΛΑΕ του κυρίου Παπαδόπουλου, που αν συνεργαστούν και κάνουν δημοτική ομάδα με την “διέξοδο” του κυρίου Αραβάνη θα παίξουν σοβαρό ρόλο.”

“Αυτές οι απώλειες προς την ΛΑΕ στέρησαν την έδρα και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Γρηγόρη, ενώ η δημοτική ομάδα έχει υποστεί σημαντικές υποχωρήσεις συμβούλων ενώ αυτοί που έχουν απομείνει είναι αγγαρειομάχοι.”

Στις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας ο κύρος Μελάς προέβλεψε ότι ο κύριος Αραβανής θα είναι υποψήφιος, κάτι που φωτογράφισε και στην συνέντευξή του στον πρίσμα 91,6, ενώ όσον αφορά τον κύριο Σκιαδαρέση, ανέφερε ότι σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές όταν ήταν υποψήφιος ο κύριος Γιώργος Γρηγόρης που εξελέγη υποστήριζε μέσω της αδερφής του άλλο πολιτικό χώρο.

Δεν μπορεί να στηρίζει a la carte τη Νέα Δημοκρατία όταν το συμφέρει ή όταν θέλει να είναι υποψήφιος.

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση του κυρίου Μελά.

About Ομάδα Σύνταξης 27582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.