Ο Κώστας Αρβανίτης στον Prisma 91,6Την Δευτέρα 20/8 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.

Ο Κώστας Αρβανίτης είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α
Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕ.Θ.Ε.Α
Στην δημοσιογραφία από το 1987 σε ΔΙΑΥΛΟ 10 ,FLASH 96, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑ, 105,8 ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΙΕΣΗ ,ΒΗΜΑ, MEGA ,NET,ET1,105.5 Στο Κόκκινο.
Συνεργάστηκε με εφημερίδες των Αθηνών και περιοδικά.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ (Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) τα τρία τελευταία χρόνια ενώ συμμετέχει στις δράσεις των θεραπευτικών κοινοτήτων από το 1987 παράλληλα με την δημοσιογραφική πορεία. Πλέον τον βλέπουμε ξανά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και την εκπομπή Άλλη Διάσταση.

Συζητήσαμε μαζί του για την πολιτική συγκυρία, την καθαρή έξοδο στις αγορές αλλά και την νέα πορεία της κυβέρνησης με χρονικό ορίζοντα έως και τις ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές του 2019.

Επιπρόσθετα μιλήσαμε σχετικά με την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.