Ο Θωμάς Καββαδάς στηλίτευσε τις “πολιτικές” μετεγγραφές στις επερχόμενες εκλογές” Βγαίνουν φωστήρες και ζητούν πολιτική στέγη”


Το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει τον αυτοδιοικητικών εκλογών ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο Θωμάς Καββαδάς, κάνοντας λόγο για προεκλογική περίοδο.

“Oταν δηλώνεις ότι η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω σε αυτούς που την γονάτισαν και κάνεις ανασχηματισμό και βάζεις στελέχη κορυφαία αυτά που την γονάτισαν σηκώνεις τα χέρια ψηλά”, ανέφερε.

Μάλιστα η τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο του πρωθυπουργού ότι “εμείς που βρισκόμαστε σε αυτό το τραπέζι, αριστεροί οικολόγοι, κεντροαριστεροί, κεντροδεξιοί, μας ενώνει η επιβολή της κοινωνικής δικαιοσύνης την οποία πιστεύουμε και μας διαφοροποιεί από τις δυναμώνεις του ακραίου φιλελευθερισμού, αυτό έχει προεκτάσεις και στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Φέρνοντας για παράδειγμα τον εαυτό του, είπε  ότι βγαίνει με την προίκα των 150 ψήφων και ρωτάει αν τον θέλει κανείς στον συνδυασμό του χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα όπως είπε “βγήκε ένας φωστήρας σε  ένα κανάλι και λέει ότι ζητάω πολιτική στέγη, όπου να ναι, λέγοντας ότι δεν μπορεί να έχουμε φτάσει εδώ.

Να κάνουμε προεκλογική περίοδο αλλά να έχει μια σοβαρότητα, είπε. Η ευθύνη ξεκινάει από το κεφάλι, πρέπει να αφήσουμε τις μεγάλες κουβέντες και να κάνουμε δουλειά με επίκεντρο τους πολίτες.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.