Ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον Prisma 91,6


Την Δευτέρα 28/8 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο αθλητικός δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γεννήθηκε στο Βόλο στις 22 Αυγούστου 1969. Σπούδασε νομικά στο Μιλάνο της Ιταλίας, χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του.Ενώ σπούδαζε, ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Φίλαθλο, γράφοντας αρχικά για το ευρωπαϊκό και διεθνές ποδόσφαιρο. Στον Φίλαθλο γνωρίστηκε με τον Αντώνη Πανούτσο, με τον οποίο αργότερα συνεργάστηκαν τηλεοπτικά.Έχει επίσης εργαστεί στην Καθημερινή, το Βήμα, την Sportime, την SPORTDAY και, ραδιοφωνικά, στον Sport FM.Τηλεοπτικά, έχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές από το 2001 μέχρι και σήμερα στην ΕΡΤ, το MEGA αλλά και στα κανάλια NOVA πολλές φορές σε συνεργασία με τον Αντώνη Πανούτσο. Το τελευταίο διάστημα τον ακούμε μέσα από την συχνότητα του Σπορ FM , και τον διαβάζουμε στο BHMA αλλά και στο KarpetShow.gr σελίδα την οποία κατέχει και διαχειρίζεται .

Συζητήσαμε μαζί του για τους επαναληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα ευρώπης αλλά και για την αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.