Μαζικό ΟΧΙ στις ξαπλώστρες στο Μύλο – Δείτε όλη την συγκέντρωση σε video….

Δεκάδες κάτοικοι, φίλοι της παραλίας του Μύλου, φορείς και αιρετοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου του Αγίου Νικήτα, Ν. Φίλιππα, και βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία της εκκλησίας του χωριού για να καθορίσουν τις παραπέρα κινήσεις τους προκειμένου να φύγουν οι ξαπλώστρες από την παραλία του Μύλου.


Στην έκτακτη αυτή συνέλευση παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, ο βουλευτής , αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Αποφασίστηκε αύριο (Δευτέρα)  το πρωί στις 10 να βρεθούν όλοι στα γραφεία της Κτηματικής (απέναντι από το Gelatopolis στην κεντρική αγορά) για συνάντηση με την προϊσταμένη της Κτηματικής και η συνέχεια φυσικά να δοθεί στα γραφεία της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου) όπου θα ζητηθεί συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γιώργο Τερζάκη. Αν χρειαστεί θα φτάσει το θέμα μέχρι τον αρμόδιο Υπουργό, Ε. Τσακαλώτο.

Με πληροφορίες από Lefkadapress

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.