Μήνυση κατά αγνώστων από τον Δήμο Λευκάδας για την δολιοφθορά στον Δεματοποιητή.

Απόπειρα δολιοφθοράς στο δεματοποιητή  επιβεβαίωσε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 5-03-2018 ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, απαντώντας σε ερώτημα του Κώστα Γλήγορη ότι το κεντρικό  καλώδιο που συνδέει τον προγραμματιστή με τον δεματοποιητή είναι κομμένο.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Λευκάδας την  Παρασκευή το βράδυ κάποιοι μπήκαν όχι υποχρεωτικά για να κλέψουν, αλλά ενδεχομένως για να καταστρέψουν.

Μάλιστα ξεκαθάρισε σε ότι αφορά αυτό το φαινόμενο, ότι στο Βιολογικό καθαρισμό, στο αμαξοστάσιο, στο δεματοποιητή και στο βιολογικό του Νυδρίου γίνεται ανάθεση σε εταιρεία φύλαξης security, διότι τα φαινόμενα αυτά έχουν πολλαπλασιαστεί.

Όπως ανέφερε υπάρχουν παραδείγματα που δεν έχουμε κλοπές,  αλλά σκέτη καταστροφή, λέγοντας ότι ως Δήμος Λευκάδας θα προχωρήσουμε σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς δεν είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για κλοπή καθώς δεν έχει χαθεί ούτε μία βίδα βίδα, όντως φυλαγμένο σε ασφαλή χώρο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20633 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.