Κώστας Κωνής στον Prisma 91,6: “Παραμένω ενεργός πολίτης. Ίσως αξιολογηθώ για να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας μέσω Κινήματος Αλλαγής”

Ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας Ηπείρου Κώστας Κωνής μίλησε στον Prisma 91,6 για τις δράσεις της ομοσπονδίας που ενώνει όλους τους Ηπειρώτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Αναφερόμενος στην πλούσια δράση του υπογράμμισε ότι έχει καθήκον να τιμήσει την εκτίμηση και την επιλογή των Ηπειρωτών στο πρόσωπο του, αναδεικνύοντας τον εδώ και χρόνια μέλος της διοίκησης της κορυφαίας Πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας, καθώς από την στιγμή που έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί και με αυτό θεωρεί ότι είναι καθήκον να συμμετέχει στις δράσεις της οργανωμένης Ηπειρώτικης αποδημίας.
Ο Κώστας Κωνής έχει ανάμειξη στα θέματα της ηπειρώτικης αποδημίας, από τα φοιτητικά του χρόνια, όταν πρωτοήλθε για σπουδές από την Πρέβεζα στην Αθήνα και αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους Ηπειρώτες, απόδημους της Αττικής, αλλά και όλης της χώρας, καθόσον η συμμετοχή του στα δρώμενα των αποδήμων είναι συνεχής. Υπηρέτησε από διάφορες θέσεις ευθύνης την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος περίπου 15 χρόνια και την τελευταία 6ετία από την θέση του Αντιπροέδρου.

Αναφερόμενος στις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας στις επόμενες εκλογές αποτέλεσμα προσωπικής επιλογής του νέου κομματικού φορέα «Κίνημα Αλλαγής, απάντησε ότι αν θα είναι υποψήφιος ή όχι δεν μπορεί να το αξιολογήσει ο ίδιος, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Ωστόσο όπως είπε παραμένει ενεργός πολίτης και συμμετέχω στα δρώμενα αυτής της χώρας και ίσως αξιολογηθώ να είμαι υποψήφιος ξανά βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας μέσω Κινήματος αλλαγής του οποίου είμαι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17916 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.