Κωνσταντίνος Μπαργιώτας: Οι στόχοι του συνεδρίου είναι η πολιτική πλατφόρμα και η επισφράγιση της ενότητας. Κακοφωνία η συνάντηση Θεοδωράκη με τον Πρωθυπουργό

Την επικαιρότητα σχολίασε με παρέμβαση του στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6, ο βουλευτής της δημοκρατικής συμπαράταξης Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις του ελληνικού πρωταθλήματος, είπε  ότι όπως εξελίχθηκε η όλη κατάσταση, από την απαλλαγή της αναστολής της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, μέχρι την αντίδραση του προέδρου Ιβάν Σαββίδη, μια  αντίδραση  που τον αφήνει άφωνο, λέγοντας πως λόγω αυτής της γενικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο έχει σταματήσει να ασχολείται με το σπορ, με την κατάσταση να τον απωθεί.

Η εικόνα ενός κουμπουροφόρου στο γήπεδο χτυπάει καμπανάκια για την Ελληνική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της  από μία κατάσταση που επιδεινώνεται εδώ και χρόνια, ευρισκόμενη  σε πολύ δύσκολη θέση.

Το μήνυμα που βγαίνει από όλη αυτή την κατάσταση είναι απαισιόδοξο, καθώς ο ένας μετά τον άλλον διαψεύδουν τις ελπίδες του Ελληνικού λαού ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε τη χώρα.

Σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  καθώς και αν είναι δικαιολογημένη η ενόχληση της προέδρου του κινήματος αλλαγής Φώφης Γεννηματά, υπογράμμισε ότι η Πρόεδρος έθεσε το θέμα σε ανύποπτο χρόνο στους Δελφούς πριν προκύψει αυτή η κακοφωνία, λέγοντας ότι δηλώνει υπέρ της πολυφωνίας, ωστόσο δεν θα επιτρέψει την  Βαβυλωνία.

Το όλο είναι θέμα συμφωνίας, συντονισμού και σεβασμού μιας ιεραρχίας, καθώς στις εκλογές του Νοεμβρίου εξελέγη κυρία Γεννηματά με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις.

Όταν έχεις έναν αρχηγό σε ένα κοινό κόμμα το οποίο πηγαίνει σε ένα συνέδριο, ένα από τα πράγματα που θέλεις να πιστοποιήσεις   είναι η ενότητα, η συνεννόηση και η προσυνεννόηση σε μερικά μεγάλα ζητήματα, όπως αυτό με τη συνάντηση του πρωθυπουργού θα έπρεπε να έχει προηγηθεί.

Από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες, όλοι μας έχουμε μία υποχρέωση στην Ελληνική κοινωνία η οποία μας εξέλεξε, να δημιουργήσουμε ορισμένες λύσεις και να φέρουμε εις πέρας ένα καθήκον, το οποίο είναι η έξοδος από την κρίση.

Όλοι θα κριθούμε από το λαό ξανά, ωστόσο οι πολιτικές μας επιλογές δεν μπορούν να αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο,  ή να γίνονται με βαριά η μισή καρδιά, καθώς  είναι σημαντικό να πιστοποιήσουμε ότι το συνέδριο πρέπει να έχει ένα ενωτικό μήνυμα, με βάση πολιτικές αρχές από τις οποίες θα βγούμε από την κρίση, με τους δύο μεγάλους στόχους του συνεδρίου να  είναι η  πολιτική πλατφόρμα και επισφράγιση της ενότητας.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18225 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.