Βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος

Εντοπίστηκε στην Αθήνα!!!

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία με  το κλεμμένο σκάφος από το Νυδρί.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε λίγο έξω από το Ασπρόπυργο στη Αθήνα σε άθικτη κατάσταση εγκαταλελειμμένο σε λιμάνι .

Αφού ελήφθησαν δείγματα  αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού ώστε να συνεχιστεί η έρευνα  για την ανεύρεση των δραστών, ειδοποιήθηκαν οι ιδιοκτήτες ώστε να το παραλάβουν.


 

Ήταν το καμάρι της εταιρείας ενοικιάσεων

Άγνωστοι  σήμερα το πρωί έκλεψαν 10μετρο φουσκωτό σκάφος από γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικίασης σκαφών αναψυχής στο Νυδρί Λευκάδας. Οι άγνωστοι δράστες που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα κάμερας της επιχείρησης μέσα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα στις 6:30 πμ κατάφεραν να παραβιάσουν την κλειδαριά και θέσουν σε λειτουργία το σκάφος .

Πέρασαν  από την Θηλιά όπου και θεάθηκε τελευταία φορά το ταχύπλοο σκάφος το οποίο να σημειώσουμε    διαθέτει δύο εξωλέμβιες μηχανές   συνολικής ιπποδύναμης 500 ίππων ( 2×250) και κατευθύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση,

Eπίσης έγινε προσπάθεια κλοπής ταχυπλόου σκάφους συνολικής ιπποδύναμης 900 ίππων( 3χ300) από το Βαθύ Μεγανησίου, όμως οι κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας του σκάφους αντιστάθηκαν σθεναρά.

Οι αρχές προσανατολίζονται στην σύνδεση των δύο περιστατικών ,κι αναζητούν τους δράστες σε οργανωμένα κυκλώματα λαθρεμπορίας  ανθρώπων ή ναρκωτικών.

Meganisinews.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20617 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.