Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου……ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις δ/ξεις των άρθρων 95 του Ν.3463/2006 και 67 του Ν.3852/10 και την υπ΄αριθ. 7079/25.02.15 εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 στο Διοικητήριο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ. για τροποποίηση χρήσεων γης στο Ο.Τ. 305ΚΦ Σχεδίου Πόλεως Λευκάδας.
Εισηγητές: Χρήστος Κατηφόρης, Αντιδήμαρχος
Κυριάκος Προκοπίου, Πρ/νος Δ/νσης Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Δ.Σ. για σύσταση και λειτουργία της Ομάδας Βελτίωσης Συνθηκών Διαβίωσης Ρομά και δημιουργία εγκαταστάσεων με διαμορφωμένους χώρους για να χρησιμοποιηθούν ως εγκαταστάσεις Ατομικής Υγιεινής, Καθαρισμού Ιματισμού και «Πολύκεντρου.»
Εισηγητής: Αθανάσιος Περδικάρης, Αντιδήμαρχος

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα:
Α) για το 1ο θέμα, διότι κατόπιν του αιτήματος παραχώρησης από το Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων προς τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών επεξεργάζονται επειγόντως την υπόθεση με εντολή του Γενικού Γραμματέα για επίσπευση των ενεργειών και ζητούν με το υπ’ αριθ.πρωτ.17707/4-9-2018 έγγραφο για την λήψη άμεσης απόφασης από το Δ.Σ. και υποβολή αιτήματος για τροποποίηση των χρήσεων γης εντός της τρέχουσας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι 7-9-2018.
Β) για το 2ο θέμα, λόγω της τελευταίας προθεσμίας ήτοι 10/9/2018, που ο Δήμος οφείλει να υποβάλλει, προς τη Ειδική Γραμματεία Ρομά, τις προτάσεις τους για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης «Βελτίωσης Συνθηκών Διαβίωσης Ρομά».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΟΓΚΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

About Ομάδα Σύνταξης 27559 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.