Καλοκαιρινή παρουσία στη Λευκάδα του ΔΣ Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιουπόλεως «Η Φανερωμενη»ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

Ο ιστορικός Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων ναι μεν έχει την έδρα του στην Αθήνα, όμως ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα δρώμενα της Λευκάδας μας.

Για το λόγο αυτό κλιμάκιο του Δ. Σ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Ευάγγελο Γιωργάκη, επισκέφτηκε τις αρχές του νησιού για να πληροφορηθεί τα τεκταινόμενα, να πληροφορήσει για τις δραστηριότητες και τους στόχους του Συλλόγου και να υπενθυμίσει ότι ένα μεγάλο κομμάτι τις Λευκάδας ζει στην Ηλιούπολη και τους γύρω Δήμους.

Έτσι την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 επισκέφτηκε τη Μητρόπολη της Λευκάδας και αμέσως μετά το βουλευτή του νησιού κ. Αθανάσιο Καββαδά.

Την επομένη (Τετάρτη 8 Αυγούστου) επισκέφτηκε τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλικιά, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση και το δήμαρχο κ. Δρακονταειδή. Με όλους του φορείς είχ εγκάρδια συνομιλία και τους ευχαριστούμε πολύ.

 

Ο Σύλλογος μας από την ίδρυσή του έχει σημείο αναφοράς τη Λευκάδα και νοιάζεται για ότι συμβαίνει σ’ αυτήν. Οι δραστηριότητές του προάγουν τη λευκαδίτικη κουλτούρα και το ενδιαφέρον μας είναι πάντα εδώ. Για το λόγο αυτό την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιήσουμε θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στην Ι. Μ. Φανερωμένης Λευκάδας και σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στο βράχο της Κυράς έτσι ώστε μετά τη Θεία Λειτουργία να ανταλλάξουμε και μια λευκαδίτικη καλημέρα.

Καλή συνέχεια και υγεία σε όλους.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.