Θ. Γαλιατσάτος : “Ο Β. Οικονόμου, αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, ότι είναι εκφραστής του παλαιοκομματισμού της ΝΔ, απέχοντας μακράν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις ανάγκες του Ιονίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θ. Γαλιατσάτος: “Ο Β. Οικονόμου, αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, ότι είναι εκφραστής του παλαιοκομματισμού της ΝΔ, απέχοντας μακράν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις ανάγκες του Ιονίου.

 

Απάντηση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και κομματικό υπεύθυνο για τα Ιόνια Νησιά Β. Οικονόμου,έδωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Β.Οικονόμου μετά το πέρας , του πρώτου αναπτυξιακού συνεδρίου που πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία στη Ζάκυνθο, όταν κατά τη διάρκεια του απολογισμού, ο βουλευτής της Ν.Δ., εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη στάση του Δημάρχου Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά, που στον χαιρετισμό του τόλμησε να εκφράσει την αλήθεια και εξήρε τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, για την αποτελεσματικότητα του στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο και την άψογη συνεργασία του με το δήμο, προς την επίλυση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί στο νησί.

«Ο κ. Οικονόμου θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει πως οι πολιτικές του παλαιοκομματισμού της Ν.Δ. έχουν ξεπεραστεί και καταδικαστεί από όλους τους Έλληνες και δη τους Επτανήσιους. Όποιος συνεχίζει να κινείται, στη βάσητης ανεξέλεγκτης εξουσίας, του «χρωματικού» κυβερνητισμού καιτωνεπιβαλλόμενων τακτικισμών του παρελθόντος, τότε εμφανέστατα δεν επιθυμεί την ανάπτυξη ενός τόπου και εν προκειμένω, ενός νησιού. Ο κ. Οικονόμου στη Ζάκυνθο, για ακόμη μία φορά με τις δηλώσεις του, αποκάλυψε ότι τα παρουσιαζόμενα αναπτυξιακά συνέδρια της Ν.Δ, στο Ιόνιο,  μοναδικό στόχο έχουν την  «πολιτική πειθαρχία των δημάρχων και των στελεχών του κόμματος του και όχι  τις προοπτικές ανάπτυξης των νησιών», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προσθέτοντας :«Aυτές οι φθηνές επικοινωνιακές τακτικές του κ. Οικονόμου  δεν αγγίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Ιόνιο, όπου προτεραιότητα τόσο της Περιφερειακής Αρχής όσο και των επτά δήμων είναι η στήριξη της καθημερινότητας του πολίτη και η βιώσιμη ανάπτυξη και όχι η στήριξη των πολιτικών θρόνων του καθενός».

About Ομάδα Σύνταξης 27533 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.