Θωμάς Καββαδάς για νέο πανεπιστημιακό τμήμα στην Λευκάδα: “Παραγγείλαμε το σαμάρι χωρίς να έχουμε γάιδαρο. Αν δεν γίνουν υποδομές κρατάμε μικρό καλάθι.”


Την επιφύλαξη του εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο ο Θωμάς Καββαδάς όσον αφορά την ανακοίνωση του Δημάρχου Κώστα Δρακονταειδή για την δημιουργία τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Λευκάδα. «Εμείς κρατάμε μικρό καλάθι», ανέφερε,  “καθώς πιστεύουμε ότι κατά κάποιο τρόπο λύθηκε ο γόρδιος δεσμός στο να έχουν όλα τα νησιά ανάλογο τμήμα.”

“Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, καθώς εμείς παραγγείλαμε το σαμάρι χωρίς να έχουμε γάιδαρο, καθώς ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός σε μια αποστροφή του λόγου του είπε ότι ακόμα και οι ίδιοι οι απόφοιτοι μπορεί να κάνουν και επτά διαφορετικές δουλειές.

Το πρόβλημα είναι τι δουλειά θα κάνουν οι άνθρωποι που βγαίνουν από εκεί καθώς και τι υποδομές έχουμε, ενώ η συγχώνευση τμημάτων  είναι μια υποχρέωση για λόγους οικονομίας.

Αν δεν δούμε το κτήριο, να χτίζονται εστίες, να γίνονται υποδομές και έπειτα τα τμήματα, κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς και στο παρελθόν έφτιαχναν τμήματα χωρίς υποδομές και προσωπικό. Μακάρι να διαψευστούμε, κατέληξε.  ”

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27539 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.