Θεόδωρος Καράογλου στον Prisma 91,6: “Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέθεσε στην ΔΕΘ, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και σχεδιασμό, για την έξοδο από την κρίση.”Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου.

Όπως είπε  με βάση όλες τις μετρήσεις η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας όποτε και αν γίνουν οι εκλογές και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα κληθεί να διαχειριστεί και τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά πάνω από όλα να δώσει την προοπτική που είναι απαραίτητη ώστε η χώρα να αλλάξει σελίδα, να βελτιωθεί η κατάσταση στην οικονομία και στην κοινωνία και να υπάρχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέθεσε στην ΔΕΘ, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και σχεδιασμό, για την έξοδο από την κρίση και το γύρισμα σελίδας για μια άλλη Ελλάδα, της ψηφιακής οικονομίας, παραγωγικής οικονομίας, καινοτομίας, ανάπτυξης και προόδου.

‘Όλα αυτά δεν είναι εξαγγελίες κενές περιεχομένου γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός που δεν αρέσκεται στο να δίνει γενικός και αορίστως υποσχέσεις και αυτό είναι μια εντολή που έχει δοθεί και στους Βουλευτές, καθώς πρέπει να λένε πράγματα που είναι και κοστολογίσιμα και υλοποιήσιμα και εξυπηρετούν τον εθνικό στόχο να βγούμε από την κρίση και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της Εθνικής μας οικονομίας.

Σχολιάζοντας την θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι στις αυτοδιοικιτικές εκλογές οι τοπικές κοινωνίες θα αναδείξουν τους ικανότερους και στο ενδεχόμενο από τον ίδιο χώρο μπορεί να είναι περισσότεροι από έναν υποψήφιοι, είπε ότι στις παλιές εποχές υπήρχε η αυστηρή κομματική γραμμή και δινόντουσαν τα λεγόμενα χρίσματα.

Τώρα η κοινωνία είναι αυτή που επιβραβεύει τους ικανούς και άξιους, το κόμμα μπορεί να υποστηρίξει τους υποψήφιους η οποίοι θα έχουν αναδειχτεί από την τοπική κοινωνία.

Σε ότι αφορά τα χρίσματα ο πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι στηρίξεις επίσημες θα δοθούν στις Περιφέρειες ενδεχομένως και σε μεγάλους Δήμους αφού οι εκλογές είναι και ένα πολιτικό βαρόμετρο.

Όσον αφορά τις μικρές κοινωνίας οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιον θα επιλέξουν και με αυτή την έννοια είναι προφανές ότι διαδικασίες που ανήκουν στο χώρο μας και είναι δυο οι τρείς προφανώς δεν θα υπάρξουν.

About Ομάδα Σύνταξης 27476 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.