Θανάσης Περδικάρης σε Κώστα Γληγόρη: “Με την συμπεριφορά σου είσαι εκτεθειμένος στο δημοτικό συμβούλιο. Εγώ δεν έχω ποτέ αποκαλέσει “κότες” τους συναδέλφους μου.Η ώρα είναι περασμένες δέκα στο δημοτικό συμβούλιο συζητιέται το θέμα της παραχώρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης της ΔΕΠΟΚΑΛ όταν στην ερώτηση του ο Κώστας Γληγόρης θέλει να μάθει αν η παραχώρηση θα είναι πλήρης ή  για συγκεκριμένες ώρες.

Στην απάντηση του ο κύριος Περδικάρης ανέφερε ότι η εισήγηση το λέει ξεκάθαρα,  καθώς το αίτημα είναι σαφέστατο καθώς και πέρυσι ψηφίσαμε το ίδιο εκτός και αν δεν το ψήφισες ίσως ήταν παρών..

Στην ανταπάντηση του ο κύριος Γληγόρης ανέφερε ότι όσον αφορά το παρών του εύχεται να μην βρεθεί κάποια στιγμή κάπου που δεν θα του αρέσει, επειδή ψήφισε θετικά κάτι στο οποίο δεν είχε εισήγηση και γνωρίζατε.

“Όσον αφορά το παρών θα πρότεινα να το σκεφτείτε καλύτερα στα θέματα που ψηφίζετε, γιατί πιθανών στο μέλλον να υπάρχουν αντίστοιχα θέματα.”

Μάλιστα ψήφισε την εισήγηση λέγοντας ότι καλοπροαίρετα είναι συγκεκριμένες ώρες που γίνεται η παραχώρηση και σε μελλοντική εισήγηση του χρόνου να τις έχουν.

Ο κύριος Περδικάρης προκάλεσε τον κύριο Γληγόρη να γίνει σαφής και να μην μιλάει με υπονοούμενα, συμπληρώνοντας ότι η δημοτική αρχή δεν χρειάζεται συμβουλές.

Ο κύριος Γληγόρης είπε ότι το υπονοούμενο ήταν το «παρων» το δικό του, απλά έδωσε την συμβουλή ότι ως δημοτικός σύμβουλος ο κόσμος ψηφίζει να υπάρχουν εισηγήσεις, να τις διαβάζουν και να τις ψηφίζουν.

“Αν εσείς θεωρείτε ότι η εντολή του κόσμου είναι να έρχεσαι στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς εισηγήσεις, οποιαδήποτε γνώση του αντικειμένου και να ψηφίζετε έχετε καταλάβει λάθος τον ρόλο σας. Αν αυτό το θεωρείτε υπονοούμενο κάνετε λάθος.”

Ο κύριος Περδικάρης είπε ότι ο κύριος Γληγόρης με την ανοχή  και  της δημοτικής αρχής  έχει ξεπεράσει τα όρια.

«Είσαι απαράδεκτος δεν σου έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ούτε θέλω τις συμβουλές σου, έχω την δυνατότητα να κρίνω τον εαυτό μου, να ξέρω μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες μου, αλλά αυτό που έχεις πάνω από το κεφάλι σου πλέον, έχει ξεπεράσει τα όρια.

Δεν σου δίνω ποτέ το δικαίωμα να φέρεσαι με αυτό τον τρόπο και η κοινωνία θα μας κρίνει όλους όπως μας έχει κρίνει, θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ σε ό,τι αφορά εμένα να μην φέρεσαι με αυτό τον τρόπο.  Γιατί εσύ είσαι εκτεθειμένος και με την συμπεριφορά σου στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς εγώ δεν έχω πει ποτέ συναδέλφους «κότες», «δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους» και δεν έχω κινηθεί ποτέ εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Αυτός είσαι κύριε Γληγόρη, αν σε καλύπτουν τα φιλικά σου μέσα, είσαι πολύ γελασμένος ότι αυτό δεν βγαίνει στην κοινωνία.»

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.