Θανάσης Καββαδάς :’Δεν είναι δουλειά μου να διαφημίζω όσα καθυστερημένα κάνει η Περιφέρεια.’ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 2 Αυγούστου 2018

Απάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά
στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Χαλικιά

«Δουλειά δική μου δεν είναι να διαφημίζω τα όσα καθυστερημένα κάνει η Αντιπεριφέρεια με αρνητικές συνέπειες για τις μετακινήσεις, τις μεταφορές και τον τουρισμό του νησιού.
Δουλειά μου είναι να βρίσκομαι κοντά στους πολίτες, να τους ακούω και να επισημαίνω τα λάθη και τις παραλήψεις που υποβαθμίζουν τη ζωή τους. Να τα επισημαίνω και να ασκώ πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για να βρεθούν λύσεις ή να επιταχυνθούν οι χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για τα του οίκου του και παράλληλα να καταμερίσει τις ευθύνες, υποδεικνύοντας και όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τις καθυστερήσεις εκτός του τομέα του.
Θα ήταν ωστόσο χρήσιμο, από τη στιγμή που ασκεί τοπική εξουσία, να εξηγήσει στου πολίτες που διαμαρτύρονται, γιατί καθυστερούν σχεδόν τρία χρόνια τα όσα ανέφερα και να δώσει απαντήσεις στους πολίτες της Νότιας Λευκάδας, που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
Το αν θα αντιληφθεί ότι η άσκηση της εποικοδομητικής κριτικής βοηθά τον ίδιο να κάνει αυτό που πρέπει, ασφαλώς δεν μπορώ να το προβλέψω ούτε να το επιβάλλω».

About Ομάδα Σύνταξης 27548 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.