Η …αναισθησία της ημέρας….


Χωρίς σχόλια..

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι δεν υπάρχει μέτρο στην ασυδοσία μερικών που θεωρούν ότι μπορεί να παρκάρουν ότι θέλουν.

Δυστυχώς δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό που παρατηρήσαμε φέτος.

Πηγή φωτο: facebook adreas tsi

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21416 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Aφού είναι μεγάλο αυτοκίνητο, μουράτο όχημα καλά κάνει. Το μεγάλο αυτοκίνητο προηγείται και σαν κουλτούρα και κοινωνικό status. Το κράτος επιδότησε και προέτρεψε τους πολίτες για την αγορά των μεγάλων αυτοκινήτων από το 2008 το καλοκαίρι και πέρα. Και το κράτος τα φορολόγησε πλέον του τέλους κυκλοφορίας ( ώς πολυτελή πάνω από 1929 ή τόσο cc moteur ). Τότε το κράτος είχε πάρει αμπάριζα τους τόρνους των βιομηχανιών παγκοσμίως που έφκιαχναν τα μοτέρ – έσκαβαν μέσα στο μέταλλο την χωρητικότητα των κυλίνδρων και εφάρμοζαν το μέγεθος σε χωρητικότητα όγκου cc των εμβολοχιτωνίων-. Και τους έβαλε φόρο πολυτελείας .
    Το κράτος έχει συνέχεια, κράτος είναι ότι θέλει κάνει. Και κατ επέκταση μεγάλο αυτοκίνητο είναι – με τις ευλογίες του κράτους – όπου θέλει παρκάρει. Και το κράτος αποφασίζει ότι ο αριθμός 1929 ( αναφέρεται σε κυβικά εκατοστά χωρητικότητας ) είναι ο ίδιος με τον αριθμό 2001 ( πάλι σε κυβικά εκατοστά χωρητικότητας. Και άντε οι μαθηματικοί και γεωμέτρες και οι ογκομέτρες του πλανήτη να αποδείξουν την ισότητα 1929=2001. Να ένα καινούργιο πρόβλημα στην ιστορία των μαθηματικών για απόδειξη – ανώτερο και δυσκολότερο απ την ισότητα του Fermat- που ταλαιπώρησε αιώνες και ταλαιπωρεί ίσως τον πολιτισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.