Επικράτησε η Νίκη Λευκάδας επί των Εσπερίδων Καλλιθέας.


Σπουδαία νίκη που συνδυάστηκε και με εξαιρετική εμφάνιση για την Νίκη Λευκάδας, η οποία επικράτησε με σκορ 56-69 στο Κλειστό του Έσπερου επί των Εσπερίδων Καλλιθέας.

Από την αρχή του αγώνα η Νίκη ήταν μπροστά στο σκορ και με την εξαιρετική της άμυνα περιόρισε τα ατού του αντιπάλου. Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε μέχρι και στο +21 (32-53), με τις Εσπερίδες να κάνουν την αντεπίθεσή τους, αλλά να μην μπορούν να πλησιάσουν την ομάδα μας. Επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε η Τελίδου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Ντάναμ, Όστρια και Τσινέκε.

Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός της Κοντογεώργου λίγο πριν το τέλος, που – ας ελπίσουμε – να μην είναι σοβαρός.

Τα δεκάλεπτα: 12-16, 25-35, 42-58, 56-69

Eσπερίδες Καλλιθέας (Ρουμπελάκης): Τζαμπάση, Μούρερ 19 (2), Δανούση 3 (1), Ευμορφοπούλου 5, Λουκάτου 6, Στεφάτου 1, Καψοκόλη 2, Λίτσι 12, Λούνα-Κάστρο 8

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Τελίδου 14 (2), Τσινέκε 11, Γουάτιντ 6, Τσαμπούρη, Ντάναμ 19 (1), Όστρια 17 (2), Τσέρου, Κοντογεώργου 2.

Ο αγώνας μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από τον Prisma 91,6

Ο Νίκος Δουβίτσας δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά το μεγάλο διπλό στην Καλλιθέα, σίγουρα όμως παραδέχθηκε ότι η νίκη είναι πολύ σπουδαία, ενώ στάθηκε και στα σημεία της τακτικής που έκριναν το παιχνίδι.

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.