Επίσκεψη 50 πωλητών τουριστικών πακέτων από Τουριστικά Γραφεία της Ιταλίας,  στη Λευκάδα,Μεγανήσι,και Φισκάρδο Κεφαλονιάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ  Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΝΕΚ LINES”

Ως αποτέλεσμα συνεργασίας  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και την ναυτιλιακή εταιρεία “ANEK LINES”, πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12  Μαΐου επίσκεψη 50 πωλητών τουριστικών πακέτων από Τουριστικά Γραφεία της Ιταλίας,  στη Λευκάδα, στο Μεγανήσι, αλλά και στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς και Αφάλες της Ιθάκης.

Τους επισκέπτες  συνόδευαν η κ. Diana De Simone από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και η κ. Ilaria Volpini, Διευθυντικό Στέλεχος της “ANEK LINES”.

Η υποδοχή έγινε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ Σπύρο Γαλιατσάτο και στη συνέχεια με λεωφορείο που είχε εκμισθώσει η Π.Ι.Ν για όλες τις μετακινήσεις των επισκεπτών, αναχώρησαν για την Λευκάδα.

Οι επισκέπτες δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα της Λευκάδας και του Μεγανησίου, αλλά  και με θαλάσσια κρουαζιέρα που πραγματοποιήθηκε, θαύμασαν το Σκορπιό, το Φισκάρδο Κεφαλονιάς  ενώ απόλαυσαν κολύμπι στις Αφάλες της Ιθάκης.

Από την Π.Ι.Ν προσφέρθηκε επίσης δείπνο, με τις παρουσίες του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρου Χαλικιά, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, του Αντιδήμαρχου Τουρισμού της Λευκάδας κ. Αθανάσιου Περδικάρη, του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας κ. Μανόλη Θερμού και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εν/νων δωματίων  και Διαμερισμάτων Λευκάδας κ. Διονυσίου Γαζή.

Τόσο η παραπάνω αποστολή, όσο και η προηγούμενη με 35 Ιταλούς δημοσιογράφους, η οποία επίσης συνδιοργανώθηκε από την Π.Ι.Ν, τον ΕΟΤ και την “ANEK LINES”, που  πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα από 27-29 Απρίλη, προσδίνουν άμεσα μια σημαντική ώθηση   της Λευκάδας και του Μεγανησίου στην Ιταλική αγορά, κάτι που δεν θα επιφέρει μόνο ποσοτική αύξηση, αλλά και ποιοτική, προς όφελος των κατοίκων των νησιών.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28442 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.