Διαχωρίζουν την θέση τους τρία μέλη του συλλόγου εργαζομένων σχετικά με την καταγγελία για τον διοικητή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εμείς τα μέλη του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση που μετέχουμε στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας, δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο της ‘’καταγγελίας’’ της πλειοψηφίας του ΔΣ η οποία κινείται σταθερά στη γραμμή συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Σεβαστή η άποψη της ,αλλά δεν συμφωνούμε με τις θέσεις και τον τρόπο που τις προβάλλει.

Είμαστε ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα και ο στόχος μας είναι η υπεράσπιση των Δημόσιων Δομών Υγείας και των εργαζομένων σε αυτές, χωρίς να εξυπηρετούμε καμία σκοπιμότητα πολιτική ή κομματική.

Τα οξυμένα προβλήματα δεν λύνονται με καταγγελίες και a priori υιοθέτηση θέσεων και απόψεων, αλλά μέσω διαλόγου.

Η θέση μας είναι ότι πριν την έκδοση ανακοινώσεων και καταγγελιών, έπρεπε να προηγηθεί συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, για να πληροφορηθούμε και τη θέση της Διοίκησης επί των καταγγελομένων και εν ανάγκη σύγκληση εκτάκτου ΔΣ του Νοσοκομείου για να συζητήσουμε τα θέματα αυτά, ώστε να είμαστε σε θέση να εκφράσουμε υπεύθυνη και εποικοδομητική άποψη, πάντα με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου και τα συμφέροντα των εργαζομένων σε αυτό.
Τα μέλη του ΔΣ ΤΟΥ Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λευκάδας

1. Σταματέλος Δημήτριος
2. Καζιάνη Θεοδώρα-Χριστίνα
3. Καρτάνου Άννα

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 287 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.